Annonce
Indland

Strandede bilister ventede i timevis: Seks biler spærrede for udkørsel ved p-plads

En mand fra Horsens nåede at vente 4,5 time, før et fejeblad fjernede bilerne.

Flere bilister var onsdag strandet i timevis på en parkeringsplads i Vejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Det skyldtes, at seks andre bilister havde parkeret deres biler sådan, at de spærrede for pladsens eneste udkørsel.

Op mod 80 andre biler kunne dermed ikke forlade p-pladsen, der ligger i Vejles midtby.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad forsøgte politiet adskillige gange at få fat i de bilejere, hvis biler var blevet parkeret lettere uhensigtsmæssigt onsdag morgen.

Det viste sig, at den ene af bilejerne befandt sig i København, mens det ikke lykkedes at få kontakt til de resterende.

Dalibor Tunjic, der bor i Horsens, var en af de bilister, der måtte vente lang tid på at kunne forlade p-pladsen.

Han havde i forbindelse med et møde klokken 08.00 parkeret bilen. Og da han to timer senere vendte tilbage til p-pladsen, kunne han konstatere, at udkørslen var spærret af de seks biler, som holdt over for hinanden i to rækker.

»Folk parkerer rent ud sagt ad helvede til. Jeg er ved at være godt træt af at stå her. Det er første gang, at jeg parkerer på pladsen, og det bliver nok også sidste gang,« siger Dalibor Tunjic til Vejle Amts Folkeblad.

Dalibor Tunjic nåede at vente i 4,5 timer, før politiet sendte et såkaldt fejeblad ud til stedet. Falck fjernede omkring klokken 14.30 de tre tilbageværende af de i alt seks biler.

Ifølge Sydøstjyllands Politi skal de seks bilejere dog ikke forvente at få tilsendt en bøde. For der er nemlig ingen afmærkede båse på p-pladsen.

»Som overordnet betragtning kan man give p-bøder, hvis parkeringspladsen har tydeligt afmærkede båse, som bilisterne ikke har holdt i. Vi kan kun opfordre folk til at parkere, så andre kan komme ud,« forklarer vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi over for Vejle Amts Folkeblad.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Viden
Professor advarer: "Big Data" kan føre til forkerte behandlinger
Mere sundhedsdata har et kæmpe potentiale for behandlinger. Men udviklingen kan paradoksalt nok øge mængden af fejldiagnosticeringer, advarer statistiker. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her