Indland

Pædagog fundet død i børneinstitution i Ringsted

Ingen af de overnattende børn led overlast i forbindelse med kvindens død, fastslår direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune.

En kvindelig pædagog blev fredag morgen fundet død i børneinstitutionen Tinsoldaten i Ringsted.

Det oplyser Ringsted Kommune i en pressemeddelelse ifølge BT.

Tinsoldaten er en døgnåben institution, hvor børn i alderen nul til seks år har mulighed for at være i dag-, aften- og nattetimerne.

Ifølge kommunen havde kvinden været på arbejde torsdag aften. Hun blev tidligt fredag morgen fundet død af en kollega.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi er der ingen tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse.

Henrik Harder, direktør for børne- og skoleområdet i Ringsted Kommune, fortæller til BT, at pædagogen var 51 år gammel og døde af naturlige årsager.

Den 51-årige kvindelig pædagog havde natten til fredag en såkaldt vågen nattevagt og var den eneste voksen til stede på institutionen. Henrik Harder understreger, at ingen af de børn, der sov på Tinsoldaten den nat, led overlast i forbindelse med kvindens død.

»Vi er ved at undersøge, om det her skal give anledning til en ændring i vores procedure, men den ene, der arbejder om natten, har en overfaldsalarm og kan desuden kontakte et nærliggende plejehjem, og så har vi en bagvagt, som er klar til at træde til, hvis det skulle blive nødvendigt om natten,« siger han til BT.

Pædagogens pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her