Vilhelmsen: Virkeligheden saboterer vores krisepolitik

Naturlove og universets indretning spænder med vilje ben for regeringens krisepolitik. Det siger erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen i et interview med en meget ukendt avis.

Artiklens øverste billede

Erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen (SF) går nu målrettet til angreb på en stor del af den virkelighed, som hun selv er minister for. Det fremgår af et interview med en avis, som ingen læser, og som RokokoPosten derfor på demonstrativ vis har valgt ikke at citere med navns nævnelse.

»Vi har arbejdet hårdt på at udvikle gode investeringer og initiativer, som utvivlsomt ville blive værdsat i mange paralleluniverser, hvor Venstresocialisternes partiprogram anno 1975 er det mest sexede nogensinde. Men virkeligheden saboterer det konsekvent,« udtaler ministeren til det unavngivne dagblad.

Naturen er ret borgerlig

Efter Vilhelmsens mening er universet nemlig forudindtaget og hælder tydeligt mod en slet skjult borgerlig position. Derfor mener hun, at store dele af virkeligheden fremstiller vækst som et urimeligt positivt begreb.

»Når vækst overalt i en evolutionær sammenhæng er forbundet med ungdom og sundhed, er det svært som folkesocialist at promovere negativ vækst. Ikke mindst fordi negativ vækst konsekvent og på aldeles unfair vis er forbundet med sygdom og død. Det er altså megasvært at italesætte på en positiv måde,« forklarer ministeren med tydelig ærgrelse i stemmen.

Derfor mener Vilhelmsen, at det kun er rimeligt, at regeringen stiller krav til universets indretning og dets angiveligt reaktionære verdensopfattelse og laver sit eget alternativ, om nødvendigt:

»Hvis virkeligheden konsekvent forsøger at puste krisen op, må vi fra regeringens side insistere på at oprette vores eget parallelle univers. Et sted, hvor penge ikke spiller nogen rolle og alle sidder i rundkreds og synger om Puff, den magiske drage, mens de klipper hinandens hår i Annie Lennox-agtige frisurer.«

Forhandler med Price

Det er på ingen måde tomme trusler.

Pålidelige kilder fortæller nemlig, at ministeren for øjeblikket ligger i forhandlinger med manuskriptforfatteren til “Borgen”, Adam Price. Han har efter sigende garanteret at kunne levere en kunstig virkelighed, som er 153 pct. mere appetitlig for folkesocialister end noget, som virkeligheden nogensinde ville levere.

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.