Hjørnesparket

Bladkultur"Perfekte Carey" skrev JP om popsangerinden Mariah Careys optræden i Danmark. Ekstra Bladet skrev om samme Carey "Stjernestiv" i betydningen beruset i anseelig grad.

Hvem har nu ret? Tja, adjektiverne afspejler nok ledelseskulturen i de to bladhuse. Jyllands-Posten har en chefredaktør, der naturligt forbindes med ordet "perfekt", mens Ekstra Bladet har en chefredaktør, der gør brugen af ordet "stjernestiv" naturligt.

*

Bestikkelse

Underdirektør Inge Bruhn Thomsen fra Udlændingestyrelsen er forurettet over, at politiet vurderer, efter at have set en række herboende kineseres opholdstilladelser, at der er 73 sager om bestikkelse. Til det siger underdirektøren, at »det er en dybt uretfærdig kampagne imod os«.

Nå, nå, hvis underdirektøren og andre ansvarlige i styrelsen havde passet deres arbejde og f.eks. havde holdt sig vågne i tjenestetiden, så havde der såmænd slet ingen sager været.

* *

Børneopdragelse

Danske børn sover generelt for lidt, fordi forældrene ikke orker at opdrage dem. Børnene bliver fede, dorske og i almindelighed umulige. En forsker foreslår nu, at problemet kan løses ved, at forældrene får mulighed for en lur i arbejdstiden, thi så får de ikke stress, som de kan smitte børnene med. Men ærligt talt, var det så ikke bedre at lægge børnene i seng til tiden efter devisen: Sovende børn er søde børn - og sikkert også sundere.

Andre læser

Mest læste

Del artiklen