Lige på kanten

? Jeg kører i en VW Golf 1998. For et stykke tid siden vaskede jeg selv min bil - jeg plejer at bruge automatvask - og opdagede da, at der ved højre bagdør var rust omkring en ledningsgennemføring. Et dybt rustangreb, der sikkert, hvis det får lov til at udvikle sig, laver gennemføringen til et stort hul.

Jeg indbagte sagen for VW-forhandleren, der afviste klagen med den begrundelse, at der var tale om kantrust, som ikke dækkes af rustgarantien. Der skal være tale om indefra kommende rust.

Det forstår jeg ikke. Rusten er da kommet indefra, og i garantibestemmelserne er begrebet kantrust ikke nævnt. Hvordan kommer man den slags sløseri med garantien til livs?

Med venlig hilsen

Jørgen E., Langå

! Jeg har kortet dit brev ned til det halve, men er ret sikker på, at du på den tid, det har taget at skrive og spekulere over problemet, selv kunne have udbedret rustangrebet.

Man skraber og sliber rusten bort til den nøgne plade, behandler området med grundmaling og slutter af med en nydelig reparation med bilens originale lak.

Den fås hos forhandleren i meget små emballager til ca. 50 kr. Jeg er dog overbevist om, at du kunne have fået den gratis, hvis du havde gjort rede for behovet.

Det er muligt, at forhandlerens afslag ligger lige på kanten - rent bogstaveligt - men hvorfor ærgre sig over småting. Der er rigeligt med mavesår i forvejen, og en smule rust ved en gennemboring bør ikke bidrage til antallet.

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.