• For abonnenter

Kogebøger er kun til pynt

I 2010 solgte boghandlerne 45 pct. flere kogebøger til danskerne end året før. Det stigende salg var blandt andet forårsaget af stjernekokkenes ambitiøse optrædener på tv med anderledes ingredienser og svære håndgreb.

Men et casestudie foretaget af forbrugermagasinet Tænk afslører nu, at danskernes øgede interesse for de delikate kogebøger fylder meget lidt, når de står med grydeskeen i hånden foran kødgryderne.

»Hakket kød er stadig grundsubstans i danskernes foretrukne retter, og det er fortsat pasta med kødsovs og traditionelle retter som frikadeller

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.