• For abonnenter

Nytænkte traditioner

Månedens råvare: Tænk nyt, når du laver juledesserten. Hvorfor ikke servere den fede risalamande som en let is i en bølge af luftigt kirsebærskum?

Det dufter af god gammeldags jul i køkkenet på Restaurant Frederikshøj, men når mesterkokken Wassim Hallal laver juledesserter med vanilje, kanel, mandariner og marcipan, er ingenting, som det plejer.

Risalamanden er ikke en tung sag serveret i kæmpeskål - nej, Wassim Hallal har tryllet den traditionelle juledessert om til en forunderlig let is lavet

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.