• For abonnenter

Tema: Udvalgte madbøger til hverdag og fest

Vi har samlet et lille udvalg af madbøger, som har det til fælles, at vi kan anbefale dem. Enten som avancerede inspirationskilder eller som opslagsbøger til daglig brug.

De madbøger, som vi har valgt at anmelde i dagens udgave af Puls, er endog meget forskellige. Vi har valgt at kalde dem madbøger i stedet for kogebøger, blandt andet fordi ordet madbog betegner noget andet og mere end kogebog.

Dagens udvalg spænder lige fra René Redzepis manifestation af hans nordiske køkken til den nyeste reviderede udgave af den

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.