• For abonnenter

Sydfranske fristelser

Languedoc! Medens rytterne flintrer gennem det smukke, varierede landskab og lader mentalt op til Baskerlandet og Pyrenæerne, der snartskimtes i det fjerne, kan vi andre lade tankerne gå på kulinarisk langfart til et område rigt på muligheder.

Her træder Middelhavskøkkenet i karakter med masser af tryk på smag og farver. Olivenolie, hvidløg, en snert af chili, tomater, auberginer, peberfrugter, Karl Johan svampe.

Alt sammen ingredienser der er i spil i madretter med tilføjelsen a la Languedocienne.

Det var fristende, at foreslå cassoulet, fordi det er regionens mest berømte. Men denne sammenkogte

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.