• For abonnenter

Burger-guffernes fede liv

Det gik helt galt for filminstruktøren Morgan Spurlock, da han satte sig for at undersøge, om man kan overleve udelukkende ved at spise fastfood. Efter en måneds burgergufning havde han taget 11 kg på, og hans kolesteroltal var steget med 30 procent.

Los Angeles

Morgan Spurlock kan sagtens spille med musklerne. Han har lige løbet otte kilometer, han har spist en portion humus med kildevand til, og nu sidder han i sit træningstøj ved poolen på et luksushotel i Los Angeles.

Så sundt lever langt fra alle amerikanere. Den amerikanske nation er blevet en nation i XXL-størrelse, hvor over totredjedele

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.