• For abonnenter

Et paradis for bakterier

Ifølge Margrethe Meyer, hygiejnesygeplejerske ved Infektionshygiejnisk Afdeling på Rigshospitalet, betyder selv få graders forskel på køleskabets temperatur meget for fødevaresikkerheden.

»Det er klart, at jo varmere maden opbevares, jo bedre muligheder har bakterierne for at udvikle og formere sig. Menneskets immunforsvar kan godt klare små mængder bakterier, men hvis vi får for store doser, er der risiko for at blive alvorligt syg, f.eks. af salmonella, med maveonde, diarré og opkast,« advarer hun.

Mug på softicemaskiner er ulækkert,

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.