Cain slår til igen

Læserbrevsskribent, formand for Dansk Raoul Wallenberg Center, cand.mag., hr. Geoffrey Cain fra Liverpool - der som livsopgave synes at have lagt sig efter produktionen af enøjet propaganda til fordel for Israel i hele den danske medieverden - føler sig under skarp beskydning efter et læserbrev den 27.7. om "Humanisternes gode hjerte".

Humlen var, skriver Cain, JP-København den 2.8.: »Hvis araberne nedlægger deres våben i morgen, vil der være fred i Mellemøsten. Hvis israelerne nedlægger deres våben i morgen, vil der i overmorgen ikke være noget Israel.«

Fred i Mellemøsten

Hvad det angår, har der siden Jerusalems ødelæggelse år 70 og i næsten 1900 år været fred i Mellemøsten, bortset fra de kristne korstog. Men hvis Israel nedlægger USA's våben og ophører med de vanvittige massebombardementer af Palæstinas og Libanons civilbefolkninger og terror-likvideringerne uden lov og dom af naboernes modstandsfolk, vil landet ifølge Cain ophøre med at eksistere. Og hvad skulle der så ske ved det?

Brug for krisehjælp?

Hr. Cain lever jo i bedste velgående i sin egen sønderskudte verden på Rebeccavej - omend han synes at have brug for krisehjælp, skønt han netop ikke har været i ilden som kanonføde, skønt han ikke sulter, flygter eller er alvorligt invalideret - måske lige bortset fra hjernevindingerne? Hovedparten af menneskeheden, eksklusive Cain, lever fredeligt uden sympati for det zionistiske Israels statsterror i Mellemøsten. Frisk mod, Geoffrey Cain! Enten vil Israel ophøre med at eksistere eller som alle andre civiliserede nationer lære at begå sig inden for egne grænser i fred med naboerne. Det sidste kunne jo være et passende projekt for den humanistiske læserbrevsvirksomhed?

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.