Usikker gangbro ved Jægersborg Station

For godt og vel to år siden påkørte en af Vejdirektoratets biler gangbroen over Helsingørmotorvejen ved Jægersborg Station. Lige siden har det halve af broen været spærret af, således at to personer ikke kan passere hinanden, hvis den ene medbringer en barnevogn, cykel eller indkøbspose.

Folk i området blev derfor meget glade, da der først på året blev sat en stor, fin planche op, der viste en flot, ny bro, og man kunne i den ledsagende tekst læse, at denne nye bro ville være færdig i foråret.

Ingen bro

Desværre forsvandt planchen efter kort tid, og det var ikke, fordi broen var etableret. Da jeg ringede til Vejdirektoratet og spurgte, hvad der var blevet af den nye bro, fik jeg som svar, at man havde fundet ud af, at broen blev for dyr, men at vi ville få en billig udgave i sommerens løb. Den er ikke kommet endnu. I sidste uge blev den gamle træbro så igen påkørt af en lastbil, denne gang var det en polsk chauffør, som fik ram på den. Broen blev så lukket for al passage i to-tre dage og er nu åben igen, men hvor sikkert er det benytte den, og ikke mindst: Hvad er der blevet at den nye bro?

Når man tænker på alle de problemer, som man dagligt oplever, når man benytter den offentlige trafik, så fatter jeg ikke, at den ansvarlige minister ikke snart vågner op og viser sig bare en anelse handlekraftig.

Prøv at forstå

De fleste tog i landet kører efterhånden, som vinden blæser, elevatorerne på S-togstationerne virker meget ofte ikke. Tænker man slet ikke på folk med barnevogne eller de mennesker, der sidder i kørestol? Ministeren bevæger sig naturligvis ikke med offentlige transportmidler, men derfor kunne han jo godt prøve at forstå den store del af befolkningen, som er afhængig af denne transportform.

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.