Hedebølge truer fødevaresikkerhed

Fødevarekontrollen afslører i øjeblikket stribevis af kiosker, restauranter og andre spisesteder i lemfældig opbevaring af mad under hedebølgen.

Kontrolchef ved Fødevareregion Øst, Henning J. Knudsen, påpeger, at kølekapaciteten hos mange virksomheder er lige på grænsen. Rigshospitalet advarer om, at selv få graders temperaturforskel betyder meget for fødevaresikkerheden.

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.