• For abonnenter

Lynkursus i jægerliv

Hvordan behandler man et gevær? Hvornår må man skyde, og hvad må man skyde? Og hvad gør man, når man har skudt dyret og skal forvandle det til middagsmad for familie og dets gæster? Det er nogle af de spørgsmål, man kan få svar på under forløbet "Jagt og vildt" på Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum.

Jeg kan stadig huske det. Jeg var ikke særlig gammel, og min fars jagtgevær lå i bagagerummet på den gamle sorte Taunus. Bagagerummet var åbent og med den fireåriges nysgerrighed skulle jeg lige prøve, hvordan det var at trykke på aftrækkeren.

Jeg vidste godt, at det larmede, når min far skød skovduer. Men da jeg gjorde det, larmede det endnu mere.

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.