• For abonnenter

Tåge på restauranter

For nylig var jeg på restaurant et sted i hovedstaden. Udenfor var vejret køligt og klart, men inden for i lokalet hang tågerne lavt. Først frygtede jeg, at maden var brændt på, men det var heldigvis ikke tilfældet.

Gasserne kom nemlig ikke fra etablissementets udmærkede køkkenfaciliteter, men fra en del af gæsterne, som hver især var udstyret med en slags aflangt aggregat, der var ophav til de ildelugtende gasser.

Jeg gik ud fra, at eftersom så mange frit og åbenlyst inhalerede disse luftarter, måtte de være ganske uskadelige for dem og deres omgivelser. Men efter

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.