• For abonnenter

Fint svin

Køkkenchef Morten Finderup har valgt at sætte et på samme tid almindeligt og sjældent dyr på sommermenuen.

Køkkenchef Morten Finderup fra Restaurant Holms i Middelfart kan til sin store ærgrelse ikke sælge svineretter til daglig, fordi de ikke har en chance på menuen, når de konkurrerer med sommerbuk eller oksefilet. Det lyder simpelt hen for hverdagsagtigt.

Og det er en skam, synes Morten Finderup.

Så det skal vi have i dag.

På bordet i det lille køkken

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.