• For abonnenter

Unoder ved grill kan gøre Dem syg

Salmonella- og campylobacterforgiftninger topper i sommermånederne, og det kan der gøres noget ved, hvis danskerne får bedre grillvaner.

Lidt kødsaft fra det rå kød, der løber over i salaten, grilltangen med marinade-rester fra det rå kød på det færdigstegte kød eller spisning af kød, der ikke er helt gennemstegt. Det er let at lave unoder ved grillen, og det kan man blive syg af.

Og at der rent faktisk er flere danskere, som bliver syge om sommeren med salmonella- og campylobacterforgiftninger,

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.