• For abonnenter

Grillbakker kan være bakteriebomber

Fire af fem supermarkedskæder får ikke glade smileyer i Forbrugs test af kød i grillbakker. Ifølge fødevarekontrollen er dumpekaraktererne til grillbakkerne ikke et særsyn.

Simpelthen for dårligt.

Sådan betegner Forbrugerrådet resultatet af Forbrugs hygiejnetest af bøffer, koteletter og pølser i fem supermarkedskæders grillbakker.

Testen viser, at der i 7 af 15 prøver enten er »mindre tilfredsstillende« eller »utilfredsstillende« bakterietal i kødet.

»Forbrugerne kan ikke være tjent med disse resultater, som er langt fra

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.