• For abonnenter

Kig på de andre fisk

For forbrugerne er det næsten umuligt selv at tjekke kvalieten på ferske fiskefiletter og fiskefars i supermarkedernes og fiskehandlernes køledisk.

Man kan af gode grunde ikke komme til at lugte til fisken, røre ved den eller at undersøge den nærmere. Desuden er filetter sværere at kvalitetsvurdere end hele fisk, da man ikke kan se fiskenes øjne, gæller etc.
»For hele fisk kan friskhed og dermed opbevaringstid på køl derimod let bestemmes. For frisk fisk er øjnene klare og de må ikke

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.