• For abonnenter

Sushi-boom

Sundt, nemt og æstetisk. Sushi er blevet så populært, fordi det rammer tidsånden, mener fremtidsforsker. I løbet af de seneste 10 måneder er der åbnet 10 nye sushibarer i København. Der er flere på vej - også i provinsen. Men husk at spar på soyaen, råder ernæringsfolk.

Der er sushi-boom i Danmark: På 10 måneder er der åbnet 10 nye sushibarer i København, så der nu er 34, og på landsplan er der yderligere 14 på vej, bl.a. åbner Sushi+ en ny sushibar i Århus, og Sticks n Sushi endnu en sushibar i København.

»Det er ufatteligt, som det boomer i øjeblikket. Der er rift om sushien. Vi har mange gæster på min restaurant,

null
Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.