• For abonnenter

Cola-kylling med ris

1 kylling 2 spsk. olivenolie1 dåse flåede tomater

½ liter bouillon
2 løg
4 fed hvidløg
4 dl cola
100 gram ærter 100 gram majs
Salt, peber og persille
Partér kyllingen og del den i otte stykker. Varm olien op i en tykbundet gryde og brun kyllingen godt af, tilsæt grofthakket løg og finthakket hvidløg og lad det varme med. Tilsæt flåede tomater, bouillon, cola, salt og peber og lad

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.