• For abonnenter

Vejen væk fra fritter og den flade leverpostejmad

Danske børn skal spise sundere, og flere økonomaer og køkkenassistenter skal i arbejde. Begge dele håber Økonomaforeningen at kunne sikre med det inspirationsmateriale om sund skolemad, som i går blev fremlagt i Fødevareministeriet.

Materialet er en del af fødevareministerens udspil om sund skolemad, og det er udarbejdet af Økonomaforeningen i samarbejde med Fødevaredirektoratet. Lærere, pædagoger og køkkenansatte, der har ansvaret for børnenes madvaner, skal have ny inspiration til at sætte fokus på sund skolemad. Samtidig skal de ansvarlige lære mere om, hvordan den enkelte skole får en madordning i gang, og hvordan skolerne får sikret, at børnene i højere grad spiser spændende og næringsrigt mad.

Ingen penge til projekte

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang
Del artiklen