• For abonnenter

Kogt kødsovs og skrumpebøf

En sjat vand kan forvandle en portion fedt hakkekød til en eftertragtet fedtfattig - og dyr - vare. Vandet afsløres på stegepanden, når bøffen koger i stedet for at stege - og vandet kan måles. Men det kan ikke bevises, at det er tilsat. Alle har oplevet det våde hakkekød - men kun en anonym slagter vil vedkende sig metoden.

De fleste hverdagskokke kender det. Børnene vil have spaghetti og kødsovs til aftensmad. Det hakkede oksekød snurrer lystigt over varmen, men i stedet for at blive brunet, ligger hakkekødet og koger og bobler i gryden.

»Hvor kommer al det vand fra,« har mange spurgt sig om i årenes løb. »Og hvorfor er det kun nogle gange, at hakkekødet koger i stedet

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.