• For abonnenter

Brådne kar i farezonen

Restauranter, butikker og fødevareproducenter, som sælger dårlige varer, får det svært i det nye årtusinde. Den nye fødevarelov samt opbygningen af et helt nyt kontrolsystem giver forbrugerne langt større sikkerhed for, at den mad, de kommer i munden, er i orden.

Den nye fødevarelov samt ændringen af de 32 kommunale levnedsmiddelkontroller til 11 statslige enheder giver myndighederne langt større mulighed for at holde øje med de brådne kar i fødevaresektoren.

»Gennemgående har vi nogle gode fødevarevirksomheder i Danmark, men der er altid nogle sorte får imellem,« fastslår regionschef Aage Holst Petersen, Fødevareregion

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.