Spørg om penge: Corona-lovgivning lemper skatteregler for tilflyttere til Danmark

I skattelovgivningen og skattepraksis er fastsat meget udførlige regler om, hvornår en person fra udlandet bliver skattepligtig til Danmark ved tilflytning eller ophold i Danmark. Som en del af ”corona-lovgivningen” er der nu lempet en smule på disse regler.

Spørg om penge

Tommy V. Christiansen, advokat (H), cand merc.

Spørgsmål, der udvælges til besvarelse, kan bringes under mærke, men redaktionen skal kende spørgerens identitet og adresse. Redaktionen forbeholder sig ret til at redigere og forkorte spørgsmål.

Svarene i brevkassen er ikke individuel rådgivning, men generel orientering, der bringes uden ansvar for Jyllands-Posten. Spørgsmål besvares ikke privat.

Skriv til tommy@v.dk eller per brev til: Morgenavisen Jyllands-Posten, Grøndalsvej 3, 8260 Viby J

JP Investerer
Mest Læste
  1. 1
    Er dette kun begyndelsen? Håndboldstjerne røg i gulvet, og hun er ikke den eneste
    Træneren er bekymret, og idrætsekspert advarer, efter at Estavana Polman og flere andre håndboldspillere er blevet ...
Premium Tophistorier

Limousine-firma roser nanoprodukt til skyerne: Ejer har selv penge i klemme i omstridt selskab

Ejeren af Dansk Limousine Service fungerer som reklamesøjle for hovedproduktet i et selskab, han selv har investeret i. Det fremgår dog ingen steder, at han selv har penge i klemme.

Ny model skal forhindre din ATP-pension i at miste værdi

Der lægges op til at lempe på ATP's snævre investeringsbånd, men kritikere frygter, at det øger risikoen for den enkelte pensionsopsparers økonomi.

Regeringen kritiseres for tavshed og hastværk om ATP

Planerne om at give ATP friere investeringsmæssige tøjler kom med ombord, da regeringen sendte sit lovforslag om udbetaling af tre ugers ekstra feriepenge i høring.