Coronakrisen presser de unge djøf'ere: Det kan blive endnu værre til august

Djøf frygter, at coronakrisen vil give en markant stigning i ledigheden blandt de nyuddannede jurister og økonomier og andre akademikere.

Boganmeldelse: Vellykket bog om en charmerende løgner uden bremseklodser

Forfatterdebutant har skrevet fremragende erhvervsbog om den karismatiske svindler Lars Nørholt, der stiftede lysvirksomheden Hesalight, førte investorer og samarbejdspartnere grueligt bag lyset og for nylig fik stadfæstet sin byretsdom på syv års ubetinget fængsel i Landsretten.

Michael Christiansen bliver 75 år: »Det er ikke lykkedes mig at træde helt ud, for jeg sidder faktisk endnu i 13-14 bestyrelser«

75 år fredag: Michael Christiansen har forladt det store rampelys, men arbejder stadigvæk i et dusin bestyrelser.

Globale danskere: Dansk skuespiller udlever drømmen i Brasilien, men politik kan tvinge ham derfra

I Brasilien har den danske skuespiller Søren Hellerup fået opfyldt sine kreative ambitioner, men det politiske klima i landet kan gøre det svært for ham at fortsætte tilværelsen.

Presset for at genåbne jobcentre stiger: »Der er en del åbne stillinger - det er bare om at søge«

Den aktive beskæftigelsesindsats med krav til ledige er lukket ned under coronakrisen. Erhvervslivets organisationer ønsker en snarlig genåbning.

Globale danskere: Fra Vendsyssel til Washington - dansk forsker hjælper stater med udviklingsprojekter i hele verden

Siden han var 15 år, har den 31-årige Morten Wendelbo tilbragt det meste af sin tid i udlandet. I dag bor han i Washington D.C., men han føler sig stadig dansk og vil give sin datter muligheden for at vælge Danmark til eller fra.

Bestyrelser følger med direktørerne ned i løn - men ikke alle er med

Flere bestyrelser har besluttet også at skære i eget honorar, efter at topledelsen er gået ned i løn. Men Vestas' bestyrelse følger ikke med topdirektørerne ned.

Flere vil udnytte krisen til at blive uddannet hjemmefra

Coronakrisen øger efterspørgslen på digital uddannelse, viser nye tal fra Lederne. Udbyder forventer boom i nye kursister.

Hans far er forbilledet: »Han viste, at man kan være en dygtig håndværker og blive direktør i en stor virksomhed uden at miste jordforbindelsen«

50 år mandag: Claus Omann Jensen var for få år siden Venstres borgmester i Randers. Nu står han i spidsen for Færchfonden med den holdning, at han altid skal være til at få fat i.

Kommentarer

Genåbningens svære kunst: Sådan kommer du godt i gang på jobbet

Mange virksomheder er på vej tilbage til en delvis normal arbejdsdag. For mange er det ikke en nem øvelse, men genåbningen kan blive begyndelsen på en tiltrængt forandring.

Jan Johansen drømte om amerikansk luft under vingerne og fik det

Lastbilchauffør, driftsleder og landbrugsarbejder i Guds eget land. Jan Johansens vej til luftfarten har langtfra været lige, men drømmen om at blive pilot har været med hele vejen. I dag er han first officer i American Airlines.

Mr. Tivoli siger farvel midt i corona-krisen: »Jeg går ud ad hovedporten med rank ryg«

Efter 24 år på posten går Lars Liebst på pension til september. Han begyndte i direktørjobbet, mens "den gamle have" var i vanskeligheder, og med et dagligt tab på 6 mio. kr. pga. coronakrisen er ringen sluttet.

Jørn Larsen styrer 700 medarbejdere via Whatsapp – og hjemmeskoler sønnen i Danmark – fra kontoret i Schweiz  

Verden ser anderledes ud i disse dage, og den 52-årige erhvervsmand Jørn Larsen er ret sikker på, at den har ændret sig for altid. Han har mærket coronakrisens virkninger både som privatperson og som virksomhedsleder.

Nemlig.com-direktør overvejer hjemmearbejdspladser efter coronakrisen

Hjemmearbejdspladser var ikke noget, Nemlig.coms medarbejdere skulle sætte næsen op efter, inden coronapandemien brød ud. Men med ét slag blev de ansatte tvunget hjem, og det har givet adm. direktør Stefan Plenge en ny indsigt.

Spørg om penge
Mest Læste
  1. 1
    I sit livs form og med kampvægt på 112 kg: Alligevel gik det galt
    Emil Lærke, stjernefrøet fra GOG, frygter for sine håndboldkollegers helbred, efter at han selv – trods ...
  1. 2
    Havemanden Søren Ryge Petersen har en hemmelig last: Og ve den, der glemmer den
    Søren Ryge Petersen fylder 75 år. Når hans datter ser tilbage på sit liv med hele Danmarks tv-havemand, fylder ...
Premium Tophistorier

Fagbevægelsen kræver at blive hørt om topskat på feriepenge

Hvis regeringen ønsker at ændre i en gammel aftale om lav skat på danskernes indefrosne feriepenge, må den indkalde til forhandlinger, lyder det fra Dansk Metal.

Undersøgelse: Danske virksomheder søger ikke sparring under coronakrisen

Kriser kan udnyttes offensivt, påpeger Danske Bank, som derfor finder det bekymrende, at et stigende antal små og mellemstore virksomheder ikke søger rådgivning under coronakrisen.

Dansk super-iværksætter har rejst 1,8 milliarder: Vil bygge verdens største børne-tv-firma

Først rejste han over en milliard, og nu henter han 750 mio. kr. ekstra til sit kun to år gamle selskab. Danske René Rechtman er i fuld gang med at købe og udvikle det mest populære børne-tv på Youtube.