Michael Christiansen bliver 75 år: »Det er ikke lykkedes mig at træde helt ud, for jeg sidder faktisk endnu i 13-14 bestyrelser«

75 år fredag: Michael Christiansen har forladt det store rampelys, men arbejder stadigvæk i et dusin bestyrelser.

Globale danskere: Dansk skuespiller udlever drømmen i Brasilien, men politik kan tvinge ham derfra

I Brasilien har den danske skuespiller Søren Hellerup fået opfyldt sine kreative ambitioner, men det politiske klima i landet kan gøre det svært for ham at fortsætte tilværelsen.

Presset for at genåbne jobcentre stiger: »Der er en del åbne stillinger - det er bare om at søge«

Den aktive beskæftigelsesindsats med krav til ledige er lukket ned under coronakrisen. Erhvervslivets organisationer ønsker en snarlig genåbning.

Globale danskere: Fra Vendsyssel til Washington - dansk forsker hjælper stater med udviklingsprojekter i hele verden

Siden han var 15 år, har den 31-årige Morten Wendelbo tilbragt det meste af sin tid i udlandet. I dag bor han i Washington D.C., men han føler sig stadig dansk og vil give sin datter muligheden for at vælge Danmark til eller fra.

Bestyrelser følger med direktørerne ned i løn - men ikke alle er med

Flere bestyrelser har besluttet også at skære i eget honorar, efter at topledelsen er gået ned i løn. Men Vestas' bestyrelse følger ikke med topdirektørerne ned.

Flere vil udnytte krisen til at blive uddannet hjemmefra

Coronakrisen øger efterspørgslen på digital uddannelse, viser nye tal fra Lederne. Udbyder forventer boom i nye kursister.

Hans far er forbilledet: »Han viste, at man kan være en dygtig håndværker og blive direktør i en stor virksomhed uden at miste jordforbindelsen«

50 år mandag: Claus Omann Jensen var for få år siden Venstres borgmester i Randers. Nu står han i spidsen for Færchfonden med den holdning, at han altid skal være til at få fat i.

Genåbningens svære kunst: Sådan kommer du godt i gang på jobbet

Mange virksomheder er på vej tilbage til en delvis normal arbejdsdag. For mange er det ikke en nem øvelse, men genåbningen kan blive begyndelsen på en tiltrængt forandring.

Jan Johansen drømte om amerikansk luft under vingerne og fik det

Lastbilchauffør, driftsleder og landbrugsarbejder i Guds eget land. Jan Johansens vej til luftfarten har langtfra været lige, men drømmen om at blive pilot har været med hele vejen. I dag er han first officer i American Airlines.

Kommentarer

Mr. Tivoli siger farvel midt i corona-krisen: »Jeg går ud ad hovedporten med rank ryg«

Efter 24 år på posten går Lars Liebst på pension til september. Han begyndte i direktørjobbet, mens "den gamle have" var i vanskeligheder, og med et dagligt tab på 6 mio. kr. pga. coronakrisen er ringen sluttet.

Jørn Larsen styrer 700 medarbejdere via Whatsapp – og hjemmeskoler sønnen i Danmark – fra kontoret i Schweiz  

Verden ser anderledes ud i disse dage, og den 52-årige erhvervsmand Jørn Larsen er ret sikker på, at den har ændret sig for altid. Han har mærket coronakrisens virkninger både som privatperson og som virksomhedsleder.

Nemlig.com-direktør overvejer hjemmearbejdspladser efter coronakrisen

Hjemmearbejdspladser var ikke noget, Nemlig.coms medarbejdere skulle sætte næsen op efter, inden coronapandemien brød ud. Men med ét slag blev de ansatte tvunget hjem, og det har givet adm. direktør Stefan Plenge en ny indsigt.

Ægtefælle til udstationeret: Det har styrket vores familiebånd

42-årige Betina Shefali Olesen har fulgt sin mand med på en udstationering i millionbyen Mumbai i Indien sammen med deres to børn. Modsat den travle hverdag hjemme i Danmark har hun her tid til at fokusere på familien, og det har snøret familiebåndene tættere sammen.

Bestyrelsesdirektør vil have flere usandsynlige scenarier på bordet

Den aktuelle krise har afsløret en blindhed i erhvervslivets risikostyring og kriseledelse, mener lederen af bestyrelsesuddannelserne på CBS.

Spørg om penge
Spørg om penge: Spørg om penge: Kan man få fradrag for tab på depositum på udlandsrejse
Spørg om penge: Corona-lovgivning lemper skatteregler for tilflyttere til Danmark
I skattelovgivningen og skattepraksis er fastsat meget udførlige regler om, hvornår en person fra udlandet bliver ...
Mest Læste
  1. 1
    19-årig dansker blev sendt i krig på tysk side – de grufulde oplevelser blev siddende i ham
    Årene på Østfronten og i russisk fangenskab prægede ham resten af livet. Fire fætre, der også blev tvunget i tysk ...
Premium Tophistorier

Prominente iværksættere stifter ny brancheforening for danske tech-startups

50 kendte iværksættere vil etablere en ny brancheforening, der skal tale tech-iværksætteres sag i offentligheden. Coronakrisen har tydeliggjort behovet for et nyt talerør, påpeger en af initiativtagerne.

Første pensionsselskab indhenter det tabte: Pensionskunder er i plus for i år

Velliv er som det første pensionsselskab kommet i plus for i år med det brede pensionsprodukt, som de fleste sparer op i.

Bogkæde vil have folk til selv at trykke bøgerne: »Alle ryster på hovedet af mig«

Fremtiden for bogelskere kan blive selv at kunne printe sine bøger nede i boghandleren. I hvert fald hvis det står til direktøren for driftsselskabet bag Bog & Idé.