Er vejarbejdet i Århus C i orden?

Som om det ikke var slemt nok i forvejen at komme omkring Ceres-krydset og Vesterbro Torv, er det nu nærmest håbløst. Vær med i debatten her.

Artiklens øverste billede

Siden april har AffaldVarme Århus gravet i Ceres-krydset, Thorvaldsensgade og Langelandsgade for at lægge en ny hovedledning til fjernvarme mellem varmeveksleren i Langelandsgade og Århusværket på havnen. Nu er også Vester Allé spærret mellem Ridehuset og åen - af samme årsag.

Men arbejdet der er forsinket og har ligget stille i fire uger, bl.a. fordi et højspændingskabel, der ligger i vejen for fjernvarmeledningen, ikke har kunnet afbrydes på grund af brud et andet sted i byen.»Desværre betyder det, at vi først kan lukke op for den spærrede del af Thorvaldsensgade den 27. juli. Til den tid spærrer vi så den anden ende af Thorvaldsensgade fra Carl Blochs Gade til Vester Alle,« siger projektleder Jan Bruun, AffaldVarme Århus.Hvis ikke der dukker nye, uforudsete problemer op, skulle arbejdet være tilendebragt den 16. oktober.

Hos Midttrafik melder man desuden om, at bybusserne er op til 25 min. forsinket, hvilket er til stor gene for passagererne - men også chauffører, der får skældud af passagererne.

  • Hvad mener du om vejarbejdet i centrum?

  • Er du selv generet af det?
  • Skulle man have gjort det på et andet tidspunkt?

Skriv med i debatten herunder:

null

Andre læser

Mest læste

Del artiklen