<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Jødehad fra højre og venstre: Bag debatten om omskæring ligger den vanlige bløde antisemitisme

Vi skylder ikke andre grupper, der anvender omskæring, noget; det er noget, vi skylder jøderne, skyld er altid historisk.

Kommentar: Debatten om politiet i USA afspejler det aktuelle idioti i landet

De to just overståede partikonventer efterlod to stærkt afvigende billeder af, hvad der foregår i det aktuelle USA, og de er begge falske.

Henrik Jensen: Helt ærligt: Hvor synd er det lige for de unge, at de ikke må feste?

De unge har vist nærmest verdensrekord i at feste, i hvert fald målt i mængden af alkohol, så hvis de skulle være tvunget til at dæmpe det en smule på grund af corona, ville det så ikke bare være en god ting?

Kommentar: De borgerlige vinder ikke næste valg. Så prøv at bruge tiden på at overveje, hvad borgerlige værdier er for jer

Summen af historisk, rummelig borgerlighed er national identitet og kristen, gerne kulturkristen, identitet. Det skulle den borgerlige blok nok bruge lidt kræfter på at tænke over.

Det er sjælløst, for ikke at sige skammeligt, ”bare” at være hvid

Amerikansk idiotkultur er kommet rullende ad en motorvej af sociale medier lige ind i europæiske og danske hoveder, så de for længst har glemt, hvor de kommer fra.

Det socialdemokratiske velfærdsprojekt er (stadig) en populistisk blindgyde

Det er i situationen de borgerlige partiers opgave at fastholde, at staten er ikke er samfundet, borgernes indbyrdes relationer er samfundet.

Taarnet

Henrik Jensen er historiker og forfatter til en række debatskabende bøger som ”Ofrets århundrede” og ”Det faderløse samfund”.

Han er en velgørende karsk samfundsdebattør helt i sin egen stil, der ofte med effekt taler den etablerede mening midt imod i eksistentielle spørgsmål.

Premium Tophistorier