<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Nu er det mændenes tur til at få en plads i kampen for ligestilling

Det stereotype mandebillede med manden i rollen som den, der altid ønsker seksuel opmærksomhed, hersker mange steder. Det er på tide at få gjort op med det også.

Kommentar: Mette Frederiksen opfører sig som en populist, men hun er ikke den værste

Der er nogle træk, der har sneget sig fra populisterne blandt de nationalkonservative og over til ikke mindst Socialdemokratiet.

Kommentar: Det mener du ikke, Nick Hækkerup? Kendte du virkelig intet til drøftelserne om, hvorvidt aflivning var lovlig?

Hvordan kan både ministeriet og politiet agere, uden at ministeren kender til, hvad der foregår?

Kommentar: Redegørelse fejer enhver tvivl bort: Der er ingen vej uden om en kommission

Vi er ikke færdige med minkskandalen. Redegørelser rejser flere spørgsmål, end den giver svar. Det råber på en kommissionsundersøgelse.

Der må være bedre måder end at gøre minister enevældig

Grundlaget for regeringens tiltag skal være gennemsigtigt, fordi der er behov for at debattere og udfordre statsmagten, også selv om der er coronakrise.

Jeg blev rystet over dokumentar om overgreb. Men jeg mindes de ritualer, vi måtte igennem som unge

TV 2-dokumentaren om overgreb i de politiske ungdomsorganisationer er rystende. Gud ske tak og lov for, at en ny generation ikke længere vil finde sig i de kvindehadske tilstande.

Mellem stat og stue

Camilla-Dorthea Bundgaard (f. 1982) er cand.ling.merc., stud.theol. og ekstern lektor. Hun beskæftiger sig med livet, som det udspiller sig mellem stat og stue og har debatteret flittigt i de etablerede medier siden 2010. Især er hun optaget af det moderne liv, velfærdsstatens tragik, åndslivet, køn og ligestilling. Generelt er hun uimponeret af tiden, vi lever i, men optimistisk på fremtidens vegne.

Premium Tophistorier