<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Nick Hækkerup vil fortsætte overvågning af danskerne trods EU-dom – hvordan har du det med borgernes retssikkerhed, justitsminister?

EU har flere gange kendt statens logning af danskernes telekommunikation for ulovlig. Nu følger man EU-dommen, siger justitsministeren, men masselogning af danskerne fortsætter, hvis ministerens nye lovforslag bliver til virkelighed.

Kommentar: Hvis vi mener noget med lighed for loven, er to års fængsel for coronademonstration helt skæv

En kvinde har fået dobbelt straf for at have deltaget i en demonstration mod restriktioner. Men straffen er ude af proportioner, når man ser på, hvad kvinden faktisk har begået, og når man sammenligner demonstrationen med andre regeringskritiske handlinger.

Kommentar: Er det bare mig, eller er man begyndt at uddanne læger, der har droppet gudekomplekset?

Engang var det envejskommunikation at gå til læge. I dag lytter især yngre læger til patienterne. Tusind tak for det, siger jeg bare.

Kommentar: Vi har brug for den genåbning den 1. marts, for vi kan snart ikke klare mere

Danskerne vil sagtens kunne håndtere, at samfundet bliver lukket gradvist op igen snart. Vi har lært, hvordan vi omgås med forsigtighed – og yderligere overforsigtighed fører måske bare til, at flere omgås restriktionerne.

Politisk korrekthed: Hvordan skal vi lære vores børn om historien, hvis historiens ord bliver forbudt?

Det er værd at holde øje med,hvad der foregår på den store avis The New York Times i disse år, for det er ikke utænkeligt, at den samme radikale kultur, som lige nu ...

Hatten af for dem, der smækker med døren, fordi de ikke kan leve med skidt etik

Huaweis danske kommunikationschef har forladt sit job, fordi han ikke kunne stå inde for firmaets etik i det, de også bruger deres teknologi til. Respekt for det!

Restriktionerne vil også kræve dødsofre. Disse liv må vi også godt sørge over

Vi skal have lov at sørge over de mange negative helbredseffekter, det har haft på de allerede syge og svage, at de ikke har kunnet være omgivet af deres kære.

Mellem stat og stue

Camilla-Dorthea Bundgaard (f. 1982) er cand.ling.merc., stud.theol. og ekstern lektor. Hun beskæftiger sig med livet, som det udspiller sig mellem stat og stue og har debatteret flittigt i de etablerede medier siden 2010. Især er hun optaget af det moderne liv, velfærdsstatens tragik, åndslivet, køn og ligestilling. Generelt er hun uimponeret af tiden, vi lever i, men optimistisk på fremtidens vegne.

Premium Tophistorier