<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Min søn er seks. Oda Omvendt skal ikke lære ham, at han har ansvaret for klimaet, fordi mor og far ikke gider

Jeg har stor respekt for DR's børneunivers Ramasjang, som virkelig kan noget. Men jeg gider ikke, når der går 70'er-pædagogik i den, hvor der skal moraliseres og ja, indoktrineres.

Kommentar: Beklager, men vi bliver simpelthen nødt til at tage syrienmødrene med hjem – nu

Børn er knyttet til deres forældre. Mødrene fra al-Roj-lejren skal derfor med deres små, syge børn hjem.

Kommentar: Borgmesteren på Langeland er folkevalgt. Men det har han tilsyneladende glemt

Der har efterhånden været mange historier i medierne om fejlagtige tvangsanbringelser af børn. Senest på Langeland, hvor kommunen ikke har fulgt forvaltningsloven eller opført sig bare nogenlunde anstændigt.

Kommentar: Den danske velfærdsstat er en taberstat, når den behandler sine borgere som tabere

Tårnby Kommune,Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune … I årevis har vi ...

Vi skal være bange for at være afhængige af Putin, ikke atomkraft

Jeg siger ja tak til et atomkraftværk i baghaven. Det er nemlig både godt for uafhængigheden af despoter som Putin og godt for klimaet.

Sådan fungerer victim-blaming, og derfor har det alvorlige følger

Når man victim-blamer – altså bebrejder offeret for de ondskabsfulde gerninger, der bliver begået mod hende – gør man det for at bilde sig selv ind, at det aldrig ville ske for en selv.

Mellem stat og stue

Camilla-Dorthea Bundgaard (f. 1982) er cand.ling.merc., stud.theol. og ekstern lektor. Hun beskæftiger sig med livet, som det udspiller sig mellem stat og stue og har debatteret flittigt i de etablerede medier siden 2010. Især er hun optaget af det moderne liv, velfærdsstatens tragik, åndslivet, køn og ligestilling. Generelt er hun uimponeret af tiden, vi lever i, men optimistisk på fremtidens vegne.

Premium Tophistorier