Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Kommentar: Coronakatastrofen har også sine lyse sider

Coronakrisen har ramt alle. Det er forfærdeligt, men der er også afledte effekter af krisen, som måske vil bekomme samfundet godt.

Kommentar: Mange ting er ikke, hvad de lyder til at være

Det handler om at finde det rette ord, og nogle gange er sproget så tilpas kreativt, at det udarter, så det grimme bliver kønt eller omvendt.

Kommentar: Lad os så få opdelt verden i kvoter

Hvide, kødspisende, heteroseksuelle mænd, som tjener deres egne penge, skal ned fra deres piedestal. Men alle andre skal have deres bid af kagen.

Kommentar: Drikkepenge? Aldrig i livet! I hvert fald ikke her i landet

I Europa kan det være ganske svært at finde rundt i reglerne for drikkepenge, men herhjemme er det ganske klart, for her bør overenskomster sikre, at man ikke betaler noget.

Kommentar: Hurrahhh! Hør, heksen skriger, og de små børn jubler

Ingen ville brænde et levende menneske som heks i dag, og vi skal heller ikke kaste sommerbålet på den politiske korrektheds mødding. Men den kølige hvidvin får nu alligevel en grim bismag, når man står der og tænker på de rigtige heksebål.

Skyggen

Tage Clausen har været ansat på Morgenavisen Jyllands-Posten siden 1977 og beskæftiget sig med talrige områder inden det journalistiske fag, blandt andet som forbrugerredaktør og som informationschef.

Han har desuden været tillidsmand, medlem af Dansk Journalistforbunds Hovedbestyrelse og gennem12 år medlem af Pressenævnet.

Skribenten er bredt allroundorienteret, hvilket præger emnevalget.

Premium Tophistorier