<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Landsholdets barske virkelighed: Den nye chef har ingen udstødte at hive ind fra skyggerne

Kasper Hjulmand får nok at se til, selv om han i den første tid som dansk landstræner er "fredet" af corona.

Ministerens pinlige selvmål: Tesfaye har lavet en kostbar "Jesper Olsen"

Med sit tankeløse tweet har udlændinge- og integrationsministeren skadet den årelange kamp for at opdrage sportsfans.

Set fra sidelinjen: »Bloody​ good« – og nu skal FCK så undgå at blive splittet totalt ad

Fra alle sider får FCK ros for indsatsen mod Manchester United, men udvalgte profilers spil kan rent faktisk udvikle sig til et problem for den ambitiøse klub.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Thomas Møller stillet skarpt på sportens verden og skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger. Klummerne skal sætte sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst og skal derved skabe både eftertanke og debat. Thomas Møller Kristensen skriver om hændelserne på banen, om det politiske spil udenfor og leverer sin uforbeholdne holdning til begge felter. Hvad fortæller det skete om tilstandene i dansk sport? Hvordan kan det forstås i en etisk og moralsk sammenhæng? Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning – læserne skal forvente en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Thomas Møller Kristensen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2018. Indtil da havde han været sportsjournalist samme sted siden 2001 og er blandt andet blevet kåret til Årets Sportsjournalist i 2010.

Premium Tophistorier