<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Jeg tilgiver gerne landsholdets sjuskeri og dovenskab, når nu spillerne nåede at imponere først

Set fra sidelinjen: ​I aften​ kan Danmark kvalificere sig til VM i Qatar, og med sådan en præmie på højkant er jeg overbevist om, at Hjulmands udvalgte undervejs holder sig fra at tage sig en uforståelig slapper som i lørdags.

Fodboldlandsholdet brager afsted: Lad os endelig drømme om 30-0, men derfra bliver det heldigvis sværere

Det danske herrelandshold i fodbold har redskaberne til at blive blandt verdens bedste. Den forvandling kræver dog snarlige møder med nogle af de allerstærkeste nationer.

Set fra Sidelinjen: Mon også Schmeichel havde skreget efter sin landstræner, hvis han var hoppet op på tilskuerpladserne?

Danmark vandt ubesværet 2-0 over Skotland og har fortsat kurs mod VM 2022, men trods alle de positive fornemmelser findes plads til forbedring.

Set fra Sidelinjen: Nu skal danskerne vise, at sommerens eufori var mere end kortvarig hysteri

At genskabe euforien fra sommerens EM bliver en fællesopgave, når landsholdet møder Skotland i den første af efterårets syv VM-kvalifikationskampe.

Tak for OL-oplevelsen – næste kapitel bliver lige så nervepirrende for dansk idræt

Set fra sidelinjen: Det danske aftryk ved OL i Tokyo er mere end godkendt, men alle de involverede har ikke tid til at slappe af.

Den indædte viljes triumf: Sportens stjerner er som du og jeg – bare langt sejere og langt mere udsatte

På det seneste har vi desværre fået både de lyse og mørke sider af eliteidrætten at se.

Set fra Sidelinjen: Er guldåren ved at knække hos et af dansk idræts mest sikre OL-kort?

Ingen grund til panik, men OL har smidt et par spørgsmålstegn ned i de danske robåde.

Set fra Sidelinjen: Sølvet var langt mere end en medalje – det var en hyldest til ukuelig sejhed

Skeetskytten Jesper Hansen fortjener den største respekt for ikke at være segnet under skuffelser og krav.

Selvfølgelig burde OL være aflyst, men nu har vi heldigvis meget at se frem til

De stakkels japanere står med en skrækudgave af de olympiske lege, men nu begynder konkurrencerne omsider, og de danske atleter bliver spændende at følge.

Set fra sidelinjen

Sportsredaktør Thomas Møller stillet skarpt på sportens verden og skriver med indsigt, refleksion og skarpe meninger. Klummerne skal sætte sporten i en bredere, samfundsmæssig kontekst og skal derved skabe både eftertanke og debat. Thomas Møller Kristensen skriver om hændelserne på banen, om det politiske spil udenfor og leverer sin uforbeholdne holdning til begge felter. Hvad fortæller det skete om tilstandene i dansk sport? Hvordan kan det forstås i en etisk og moralsk sammenhæng? Hans holdninger skal dermed være mere end selvfølgelige talestreger i en sportsverden fuld af holdning – læserne skal forvente en dybere indsigt om den sport, som fascinerer så mange.

Thomas Møller Kristensen blev sportsredaktør på Jyllands-Posten i august 2018. Indtil da havde han været sportsjournalist samme sted siden 2001 og er blandt andet blevet kåret til Årets Sportsjournalist i 2010.

Premium Tophistorier