<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Messerschmidt går efter posten: Et parti bliver ikke samlet af at vælge en trojansk hest som ny leder

Thulesen Dahls eneste håb er, at Messerschmidt dømmes i Meld og Feld-sagen. Men selv om det skulle ske, er Thulesen Dahl færdig, da han i årevis har været arrogant for det meste og trådt på de fleste.

Kommentar: Kunsten at kunne dykke på det rette tidspunkt er afgørende for magthavere

Man dykker og dukker op alt efter den aktuelle politiske mulighed for at score billige point i medierne. Og man kan ændre sin stillingtagen med et snuptag, når de politiske magtforhold vender.

Kommentar: I omskæringsdebatten tørner videnskab, tro og politik sammen med risiko for en ulykke

Det vil være ulykkeligt, hvis vi i kortsigtet snæversyn i 75-året for befrielsen af Auschwitz jager jøderne ud af Danmark.

Kommentar: Fedt, regeringen har fundet den onde stråmand, der skal betale for Arne og co.

Det er lykkedes regeringen at finde ud af, hvem der skal betale regningen for, at alle Danmarks Arne'r kan komme godt fra arbejdsmarkedet. Men lykkes det at gøre bankerne til prygelknabe i det lange løb?

Partiernes sommergruppemøder er stur, stur nummer. Alt er timet og tilrettelagt

Intet overlades til tilfældighederne, når partierne genstarter efter sommerferien. Det politiske cirkus er på plads og domptørrollen klar. Men hvad så, når domptøren udfordres af en akrobat?

Mennesker og magt

Mette Bock (f. 1957), tidl. minister, chefredaktør og direktør. Uddannet i filosofi og statskundskab. Skriver om store og små begivenheder, der fortæller om menneskers forhold til magt. Og om magtens konsekvenser for mennesker. Mette Bock bor i Horsens.

Premium Tophistorier