<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Det spøger fælt på rådhuset i Fredericia

Hvis ikke politiker​e​ møder opposition og kritiske spørgsmål, men kun næsegrus beundring, kan magtfuldkommenhedens uhåndgribelige spøgelse få fat.

Kommentar: Hvorfor er det, at Herning bare er unævnelig på Christiansborg?

I Herning bor driftige, jordnære folk med sans for både produktion, egnsudvikling og kultur. Og tilmed dannelse. Er det derfor, de skal drilles?

Kommentar: Hvad havde en blå regering gjort i denne situation? Præcis det samme som den røde

Det ville klæde regeringen at kæmpe mere for brede aftaler. Men det er en gratis omgang for oppositionen at føre billig politik for at tækkes coronatrætte danskere.

Kommentar: Hvordan kan en ung og relativt uerfaren politiker blive valgt til leder? Svaret er måske enkelt

Hvordan kan en ung og relativt uerfaren politiker vinde over Sørens Søndergaards mangeårige erfaring fra byråd, Folketing og EU-Parlament? Svaret er måske enkelt: Der er tale om to forskellige tilgange til, hvad den socialistiske revolutions mærkesager skal være.

Politisk hjemløse og politiske snyltere er to sider af samme sag

Det er let at kritisere​ partihoppernes troløshed. Men glem ikke, at det lige så vel kan være partiet, der har ændret sig.

Mennesker og magt

Mette Bock (f. 1957), tidl. minister, chefredaktør og direktør. Uddannet i filosofi og statskundskab. Skriver om store og små begivenheder, der fortæller om menneskers forhold til magt. Og om magtens konsekvenser for mennesker. Mette Bock bor i Horsens.

Premium Tophistorier