<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Kommentar: Skru lige lidt ned for Jodel Birge, de herrer og fruer redaktører

At fiske i en skraldespand af anonyme beskyldninger kalder Naser Khader for dovenskab. Og det er det jo! Der er grund til at advare medierne om at fiske i den asociale brønd, der hedder Jodel.

Kommentar: Det er ikke kun ofrene, der skal sige fra. Det er alle os andre. Og tør vi det?

Den største årsag til stress er som bekendt dårlig ledelse. Og dårlig ledelse går tit hånd i hånd med mobberi, ydmygelser og direkte overgreb. Så længe vi har dårlige ledere, vil de forsøge sig.

Kommentar: Helvede brød løs, da jeg skrev om prisen for at beskytte Rasmus Paludan

Min respekt falder, og jeg ærgrer mig lidt over, at jeg skal være trampolin for folk, som benytter enhver lejlighed til at få debatter om ytringsfrihed til at handle om nogle Muhammed-tegninger.

Kommentar: Hvis jeg får lyst til at gå op til en rockerborg, ringe på og råbe ”bøsserøve!”, skal politiet så også beskytte mig, når rockerne kommer løbende ud med knojern og kamphunde?

Hvad er det for et samfund, vi har skabt os, når vi bruger 128 millioner kroner på Rasmus Paludan, mens vi ikke har råd til operationer?

Reimer Bo om Linde-sagen: Det er dog den værste omgang bureaukratiske håndsæbe, DR længe har optrådt med

Vi har en kvindelig kulturminister, og så vidt jeg kan se, er der overtal af kvinder i direktionerne på DR og TV 2. Det skriger jo til himmelen, at netop de opfører sig som gamle dages mandlige industrifyrster.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier