<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Er politiet blevet smittet af de kriminelles motto: ”Benægt, benægt, benægt”?

Hvad er det med politiet? Først i Tibetsagen, så i minksagen og nu i sagen om svindel med bitcoin har politiledelsen travlt med at sende skylden ned ad i systemet.

Kommentar: DR mangler folk, der kan sige ja og nej og ejer fagligheden i egen krop

Ledelse er ikke løsrevet fra det, man producerer, men er et naturligt talent for at forene faglighed, engagement og udvikling.

Kommentar: Den danske fagbevægelse ligger som en smælderfed og doven hankat og sover

Fagbevægelsen puger milliarder til sig, mens medlemmerne fosser ud.

Kommentar: Hvad er egentlig de direkte argumenter for at smide forsvarsforbeholdet?

Statsministeren har understreget, at en afsked med forsvarsforbeholdet først og fremmest er en værdipolitisk beslutning. Den bliver svær at lave plakater og slogans på.

Er Ekstra Bladets strategioplæg en joke, som er skrevet af en falsk skurvognsskribent?

Meget binder DF og Ekstra Bladet sammen: De er begge i frit fald, oplever masseflugt og klamrer sig til en fortidsopfattelse af samfundet baseret på vrede og fordomme.

Faklerne er tændt landet over. Se så at komme i gang

Nutidig seksualundervisning burde omfatte en dialog om samtykke og grænser, om ønsket og uønsket seksuel aktivitet, samtale om kvindesyn og mandesyn, om roller og om vold og undertrykkelse.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier