Kommentar: Jeg håber, at Joy Mogensens efterfølger får stoppet politikernes tag selv-bord

Politikerne skal ud af detailbeslutningerne i mediepolitikken. Men sammensæt gerne råd og nævn med mennesker med indsigt, publicistisk erfaring og musik i kroppen.

Kommentar: DR og TV 2 har været små skødehunde, som ikke har gjort en kat fortræd

Staten skar rent ud sagt nosserne af bestyrelser og ledelser i DR og TV 2, da coronakrisen begyndte, og man beordrede dem til at sende medarbejderne hjem. Måske derfor har dækningen af krisen været så slatten.

Kommentar: Der kommer en valgkamp efter coronakrisen. Så styr jeres drillepindehuggeri

Politikerne skal tage sig alvorligt i agt for, at debatten ikke bliver til drilleri og taktiske overbud. Og ja, det er synd for studenterne, at de ikke kommer til at køre i ladvogn – og ja, det er synd for mange andre. Men krisen er ikke ovre.

Kommentar: Jeg håber, at begrebet ”skærmtid” forsvinder med coronaen

Drop alle de formanende forbehold over for børns forbrug af mobil og skærm. Coronaisolationen har vist os, at det er et fantastisk værktøj til at kommunikere med børn og børnebørn med. Ikke mindst fordi de har så utrolig godt styr på det.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier