<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Er influencernes flugt til Dubai en forsmag på, hvad der venter os efter coronaen?

Pandemien bider, der er så meget, vi ikke kan eller må. Hvad gør det ved os – og hvad vil det gøre ved os – bagefter? Tager vi omtanken og nøjsomheden til os – eller vil vi bare slå os løs?

Kommentar: Skal vi spille lidelsesbingo for øjnene af hinanden for at få en vaccine?

Jeg var på vejpå min cykel hjem fra Rigshospitalet efter at have fået min første vaccine. Dagen før havde jeg fået en ...

Kommentar: Vi har en masse vaner, vi gerne forlader. Det kræver, at nogen går forrest

Måske er det ikke så tosset, at coronaens ændrede hverdag får os til at tænke over, om der er noget, vi skal ændre, i måden, vi lever på.

Kommentar: Sølvpapirshatte og kynikere skal ikke ødelægge min restlevetid

Coronaen har fået konspirationsteoretikerne til at slikke sig om munden. Og fremavlet kynisk tankegang. Men samfundssindet sejrede.

Undskyld, kolleger og redaktører: Man kan aldrig klynke sig til et svar fra magten

Er Mette Frederiksen egentlig mindre tilgængelig for medierne end sine forgængere? Og hvorfor går journalisterne ikke sammen om at kræve svar på de vigtigste coronaspørgsmål i stedet for at være individualistiske banjospillere?

Gælder oprydningen også fagbevægelsen og de politiske partier?

Peter Hummelgaard er blevet minister for ligestilling. Og det betyder ifølge ham selv, at sexismedebatten ikke kun kommer til at handle om mediefolk og politikerlår. Men også om almindelige lønmodtageres rettigheder.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier