Kommentar: Langsomme it-løsninger er skrankepavernes hævn: Nu kan politikerne smage deres egen medicin

Venstreformandens forslag om en sænket moms er skudt i sænk – på grund af tekniske udfordringer. Det vil tage et år at halvere momsen, fordi teknikken i Skat er som en rusten damecykel efter politikernes mangeårige beskæringer.

Kommentar: Jeg håber, at Joy Mogensens efterfølger får stoppet politikernes tag selv-bord

Politikerne skal ud af detailbeslutningerne i mediepolitikken. Men sammensæt gerne råd og nævn med mennesker med indsigt, publicistisk erfaring og musik i kroppen.

Kommentar: DR og TV 2 har været små skødehunde, som ikke har gjort en kat fortræd

Staten skar rent ud sagt nosserne af bestyrelser og ledelser i DR og TV 2, da coronakrisen begyndte, og man beordrede dem til at sende medarbejderne hjem. Måske derfor har dækningen af krisen været så slatten.

Kommentar: Der kommer en valgkamp efter coronakrisen. Så styr jeres drillepindehuggeri

Politikerne skal tage sig alvorligt i agt for, at debatten ikke bliver til drilleri og taktiske overbud. Og ja, det er synd for studenterne, at de ikke kommer til at køre i ladvogn – og ja, det er synd for mange andre. Men krisen er ikke ovre.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier