<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Reimer Bo om Linde-sagen: Det er dog den værste omgang bureaukratiske håndsæbe, DR længe har optrådt med

Vi har en kvindelig kulturminister, og så vidt jeg kan se, er der overtal af kvinder i direktionerne på DR og TV 2. Det skriger jo til himmelen, at netop de opfører sig som gamle dages mandlige industrifyrster.

Kommentar: Mette Frederiksen er omgivet af et hold fedtspillere og båndamatører

Statsministeren har håndteret coronaen som en anden Angela Merkel. Men hendes ministerkolleger? Der er hår i suppen, huller i osten – og sproglige tennissokker i Nick Hækkerups onkelhumor.

Kommentar: Vi er nogle, der snart bliver gamle. I skal ikke fucke med vores grundværdier 

Det må snart være slut med regnearkstyranniet i de offentlige systemer. De seneste sager fra ældreplejen er skræmmeeksempler på, hvor galt det kan gå, når kød og blod ender i talkolonner.

Kommentar: Danske mediepolitikere er ramt af et kollektivt Stockholmsyndrom

Kulturministeren ved tilsyneladende mindre om medieforliget end apotekeren i Brovst, men de borgerlige politikere er heller ikke uden skyld i, at dansk mediepolitik nærmest er ikkeeksisterende.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier