<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Qvortrup er den eneste journalist, der har kunnet få makrellen ud af mundvigen på Mette Frederiksen

Henrik Qvortrup har på sin vej op fra fodlænketiden været den politiske presses slagterhund og er utvivlsomt den rette mand for Ekstra Bladet.

Kommentar: Oppositionen ligner en uldsweater, der har været på kogevask: Ingen kan passe den, og ingen vil have den

Mit synspunkt​ er gammeldags. Det stinker af Aksel Larsen, Hilmar Baunsgaard og Anker Jørgensen. Kakkelborde og vinylplader. Men der er en generation på vej, som tror på visioner for klimasag, ligestilling og menneskerettigheder.

Kommentar: Mediernes dækning af corona har været fyldt med kilometervis af damefrisør-journalistik

Det kritiske​ i dækningen af corona har for ofte været overladt til en afpillet oppositions jagt på endnu et hjørne, hvor man kunne lukke lidt tidligere op.

Kommentar: Vi er ved "Woltificere" det danske arbejdsmarked – og det er skidt

En lønmodtager er pludselig blevet til et cvr-nummer gennem en Woltificering. Restauranten bliver fattigere. Wolt bliver rigere. Og buddet har mistet alle de rettigheder, en lønmodtager har efter den danske model.

»Jeg googler det lige ...« Så hold dog op!

Vi sidder alt for tit alt for længe med næsen i vores smartphone og tjekker alt muligt. Fordi vi har så svært ved at lade være.

Vi går mod lysere tider – skridt for skridt

Mange af os, der lever af at skabe en oplevelse i nuet, moderere andre menneskers debatter eller analysere kommunikation i lige dele lommeuld og kaffegrums, vi har tid nok til at gå. Der sker jo ikke en skid.

Mellem linjerne

Reimer Bo Christensen (f. 1950) er født i Thisted og bosat i København. Han er formand for Publicistklubben og har i en årrække været studievært på TV Avisen samt på debatprogrammer på DR og TV 2. I dag er han selvstændig rådgiver og videologger på nettet. Han interesserer sig især for medier, ytringsfrihed, kulturpolitik, hykleri og de skjulte budskaber.

Premium Tophistorier