Dette er en kommentar: Jyllands-Posten har et fast korps af personer, der kommenterer vores samfund. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.
  • For abonnenter

Hvad socialdemokraterne missede efter finanskrisen, kommer igen efter corona

Europas socialdemokrater er igen på vej frem. Mette Frederiksen gav opskriften, men så kom corona. Det har angiveligt ikke skadet dem.

Artiklens øverste billede
Med coronakrisen​ er socialdemokraterne igen kommet på banen. Nu tales der om fællesskab og tryghed. I Danmark har Socialdemokratiets formand, statsminister Mette Frederiksen, overført sine coronabudskaber til socialdemokratisk valgmateriale. Arkivillustration: Rasmus Sand Høyer

Efter at være dømt ude tyder meget på, at socialdemokraterne er på vej tilbage. Måske ikke med fordums styrke, men dog med vind nok i sejlene til, at partierne rejser sig rundtomkring i Europa.

Efter sidste valg meldte det tyske partis leder, Martin Schulz, sin afgang og lagde sig i seng med en omgang influenza, nærmet symbolsk for et dengang hensygnende parti... Nu er der mere at lune sig ved. Efter tv-debatten mellem de tre tyske spidskandidater søndag, erklærede tv-ka

Andre læser

Mest læste

Del artiklen