<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Kritikeren er fødselsmedhjælper – aldrig selv forælder

Det kræver indsigt og overblik – og ikke mindst, at kritikeren kan tøjle sit ego, så mange kokke ikke brækker sig ned i gryden.

Kommentar: Regeringen lægger fremtiden an på en kønsøkonomi, som tilhører en anden tid

Beskæftigelses- og ligestillingsminister Peter Hummelgaard holder fast i, at det må være nok med 9 uger til far – som er lige en uge mere, end EU-direktivet kræver. Det er for sløvt.

Kommentar: Hvis du er en mand, der har snakket dig fra et overgreb, siger de: godt klaret! Hvis du er kvinde, spørger de, hvorfor du ikke sagde fra

Kvinder, der har været udsat for sexchikane eller en anden form for overgreb, bliver mødt med en mur af spørgsmål om, hvorfor hun ikke sagde fra. Fordi truslen var for stor, traf hun det bedste af de dårlige valg.

Indsyn

Sanne Søndergaard (f. 1980) er komiker og forfatter. I stedet for at kigge ud i verden, ser hun hellere ind på de menneskelige relationer og på alt, hvad der kan komme i vejen dér – fra sexisme og racisme til mobning og familiefnidder.

Sanne Søndergaard er født i Midtjylland, har boet mange år i København, men bor nu nord for Aarhus med sin kæreste hele tiden og hans børn halvdelen af tiden.

Premium Tophistorier