<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Nu er det på tide, at de offentligt ansatte får en bonuspakke som tak for indsatsen

Offentligt ansatte fortjener bedre arbejdsvilkår og en løn, der afspejler deres ekstraordinære indsats. Her er honninghjerter bare ikke nok.

Kommentar: Den nye samtykkelov er blot begyndelsen på kampen

Med samtykkeloven er lovgivningen på plads, så nu er det tid til, at adfærden ændres, så både mænd, kvinder og især de unge lærer, hvor grænsen går.

Kommentar: Venskab skal ikke være en fribillet til at begå hadforbrydelse

Hadforbrydelse er en gråzone, der alt for tit giver gerningsmænd fripas, fordi man skal kunne bevise, at had var motivet.

Kommentar: Biografmørket blev forvandlet til et kaotisk parallelsamfund

Nogle har kaldt filmen "Shorta" for racistisk. Sig mig, hvilken beskyttet verden kommer de, der mener det, fra? Den viser virkeligheden i en del af vores samfund, hvor larm og magt er det eneste sprog, der aftvinger respekt.

Danmarks borgerlige partier kan lære meget af Trumps sejr i Florida

Hvis alle danske muslimer stemte efter deres værdisæt, ville de fleste af dem stemme på højrefløjen. Hvorfor gør de ikke det?

Ahmad Mahmoud: Muslimer, nu er det tid til at vælge, om vi er en del af problemet eller en del af løsningen

Det er på tide, at danske muslimer erkender, at ondskaben også findes i egne rækker, og at de er nødt til at stå op sammen med alle andre mod det mørke, der truer os.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier