Kommentar: "Eskimo" er jo bare et ord. Og det er bare typisk dansk humor, ikke?

Eskimo-isen viser os blottoppen af isbjerget, og derfor er det positivt, at debatten raser, skaber ...

Kommentar: Mere nøgenhed er et redskab til et mere ligestillet samfund

De sociale medier, forkvaklede kropsidealer og frygten for, at der tages billeder, svækker det danske frisind og begrænser os, så vi de seneste år er blevet blufærdige og angste for den nøgne krop.

Kommentar: Åbn øjnene: Racismen findes. Lad os sammen reducere den til idioti

Det er ikke racismen, men alle andre menneskers manglende indgriben, larmende tavshed og borende blikke, hver gang jeg oplever racismen på egen krop, der vækker følelser af vrede, frustration og afmagt i mig.

Kommentar: Hvorfor er det, at politikerne er så tavse over for det, der sker i USA?

For mange er det svært at forstå, der er plads til alle. Derfor skal vi kæmpe videre mod alle, der undertrykker andre.

Inden I kommer for godt i gang med udskamningen, så husk på, at I selv har godkendt det hele

Lige nu er det vigtigere at redde virksomheder og undgå en økonomisk krise, der vil ramme os alle end at udskamme virksomheder i skattely. Dem kan politikerne tage sig af bagefter - de politikere, der i øvrigt selv har godkendt, at de virksomheder kan få hjælp.

In-sha-Allah-kulturen er den bedste opskrift på ny coronabølge. Så stop den!

In-sha-Allah – om Gud vil – er den bedste ansvarsfraskrivelse, ikke mindst i en coronatid. Og hvor længe skal der gå, før politikerne fatter problemets omfang med mennesker, der ikke retter sig efter samfundets normer og henstillinger?

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier