<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Det er nemmere at hade kvinder end selv at tage ansvar som mand

Hvis ikke manden kan være den styrende, dømmende og lovgivende magt – hvad er der så tilbage? Det skal vi snart til at finde ud af.

Kommentar: Vi er ligeglade med, om folk bliver integreret. Så længe de "bidrager til samfundet". Og det er det, der er problemet

Ressourcestærke muslimer vil ikke sammenlignes og udstilles sammen med resten af det skidt, som Kraka har fejet ind under gulvtæppet i en ny rapport om integrationen i Danmark.

Kommentar: Jeg vil have cocktailpølser på min pizza. Men det kan jeg ikke få, fordi jeg hedder Ahmad Mahmoud

De små negative oplevelser i livet, som jeg hele tiden skal konfronteres med, er med til at sparke mig tilbage til begyndelsen, så jeg mister fodfæstet for en stund.

Kommentar: Alle taler om integration, men ingen gør noget ved det

Endnu en ”racistisk” idiot har verbalt overfaldet en minoritetsetnisk familie. Det er et symptom på en sygdom, der langsomt, men sikkert er ved at sprede sig i det danske samfund.

At kritisere Israel for dets fremfærd er ikke det samme som at hade jøder

Mange vægrer sig ved at diskutere konflikten mellem Israel og palæstinenserne, fordi man let får skudt i skoene, at man hader den ene part. Men det er ikke godt nok at stoppe med at konstatere, at det også er "kompliceret".

Unge danske muslimer er begyndt at sige fra over for imamernes tyranni

Det skal være slut med at åbne trossamfund eller agere religiøs leder i Danmark, hvis man ikke tager udgangspunkt i danske værdier og demokratiske idealer.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier