<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Kommentar: Hver dag bliver jeg mindet om, at jeg er omskåret, og jeg bryder mig ikke om det

Både jøder og muslimer skal indordne sig til det danske samfunds gængse normer om retten til at skabe sin egen identitet.

Kommentar: Politireformen kan med den rette pædagogiske tilgang skabe tryghed

Hvis ønskerne om nærhed i den nye politireform skal lykkes med at skabe tryghed, kræver det en anden pædagogisk tilgang, der ikke udspringer af venskabslege og håndtegnskast.

Kommentar: Hvorfor vil I ikke vise minoritetsetniske unge, at der er andre måder at leve på?

Hvis film, aviser og bøger, der bliver brugt til undervisningen, viser sex eller nøgenhed, vælger lærere og pædagoger dem aktivt fra. Det er censur og et kæmpe svigt, når det gælder børn og unges dannelse. Alt dette for at imødekomme en patriarkalsk kultur, der for længst har nået udløbsdatoen.

Kommentar: Lovgivningen beskytter ikke kvinder tilstrækkeligt godt mod overgreb

Som lovene, der skal skride ind mod vold, voldtægt og stalking, er udformet nu, er de med til at undertrykke kvinderne.

"Eskimo" er jo bare et ord. Og det er bare typisk dansk humor, ikke?

Eskimo-isen viser os blottoppen af isbjerget, og derfor er det positivt, at debatten raser, skaber forargelse og opmærksomhed, så vi kan blive oplyst og efterfølgende ...

Mere nøgenhed er et redskab til et mere ligestillet samfund

De sociale medier, forkvaklede kropsidealer og frygten for, at der tages billeder, svækker det danske frisind og begrænser os, så vi de seneste år er blevet blufærdige og angste for den nøgne krop.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier