<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Jeg er arabisk og homoseksuel muslim. Men jeg vil også holde påske med venner, æg og gætterier

Vi lever i en verden, hvor du har friheden til at vælge fra og til. Den ene dag kan du være en bøsse i julemandskostume, og næste dag kan du være en arabisk sheik på gågaden i Ribe. Men vi har brug for faste holdepunkter. Som påskens traditioner, for eksempel.

Kommentar: Det er jo helt sort, hvis oversætteren skal have samme hudfarve som Amanda Gorman

Oversætteren af den unge amerikanske lyriker, der læste så smukt op ved præsidentindsættelsen i USA, skal have samme hudfarve som forfatteren, mener folkene bag udgivelsen. Det er jo absurd.

Kommentar: Kvindekamp kræver nøgenhed – også for minoritetsetniske kvinder

Kvinder skal holde sammen, for kampen er svær at tage alene. I skal hjælpe hinanden med at stå frem med den nøgenhed, som kampen kræver. God kamp.

Kommentar: Alle dem, der har mistet deres levebrød på grund af nedlukningen, skal vi hjælpe nu

De ældre er ikke længere de mest udsatte. Alle dem, der har mistet deres levebrød på grund af nedlukningen, skal vi hjælpe nu.

Formede Støjberg selv ministerrollen – eller var det den, der formede hende?

Støjberg glemte at være integrationsminister. Rigsretssagen ligner venstrefløjens hævn over hendes værdikamp.

Politiet skal sætte hårdere ind over for de unge kriminelle, der får lov til at forulempe andre

Det er et hårdt job at være ansat på en tankstation, hvor man skal stå ansigt til ansigt med fornærmelser og sure miner. Og finde sig i, at der bliver stjålet, uden at der er nogen, der får bremset det.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier