<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Er Dansk Folkeparti klar over, hvor dårligt et signal det er at ville nægte udlændinge at stemme?

Ved det kommende kommunalvalg skal vi lede efter et parti, der tænker integration ind og vel at mærke på en klog og reflekterende måde.

Kommentar: Tænker I ikke over, hvad det er, I smadrer, når I svinger sparekniven over bibliotekerne?

Det er skamfuldt at opleve det, der dengang var min redning og i dag er skamferet og reduceret til et servicecenter.

Kommentar: Det er på tide, at vi muslimer reflekterer over, hvorfor islam tiltrækker voldsparate

Muslimer skal selv på banen og tage hårdt fat om det, der gør, at religionen tilsyneladende tiltrækker gale typer, som vi senest så i Kongsberg og i England.

Kommentar: Gode historier kan ikke dække over problemerne

Romantisering af integrationen tjener ingen, og ved at fremstille det skønne negligerer vi det grimme, og det kan vi ikke være bekendt.

Lærere, der censurerer deres undervisning, modarbejder demokratisk dannelse

Lærerens fornemste opgave​ er at danne eleverne til at være kritiske, men når de kommende lærere selv bliver undervist i emner og metoder, der ikke kalder på en kritisk tilgang, bliver det en udfordring og et samfundsmæssigt problem.

Et ben i hver lejr

Ahmad Mahmoud (f. 1987) er uddannet maskinmester og forfatter til bogen ”Sort Land”. Ligestilling, integration og uddannelse er et lille udsnit af de samfundsmæssige områder, der ligger ham på sinde. Han prikker til og provokerer den unge generation i indvandrerghettoerne til at tage et opgør indefra og én gang for alle tage opgøret med den patriarkalske kultur. Han er kendt for et stort personligt engagement  suppleret med dokumenteret konstateringer og humoristiske bidrag. Med Ahmad Mahmoud går konfrontation og provokation hånd i hånd med et stort hjerte i både tale og skrift.

Premium Tophistorier