Kommentar: At racisme og homofobi også findes i indvandrermiljøet, passer ikke ind i billedet. Men det er sandheden

Den mest udbredte racisme og homofobi findes i dele af indvandrermiljøet, men det passer ikke ind i den nye identitetspolitiske dogmatik, Danmark importerer fra universiteter i USA.

Kommentar: Vi roses ude i verden – men pisker os selv med skorpioner

Internationale medier er fulde af artikler med lovord om Danmark, men herhjemme er stemningen i kulkælderen. Snæversynede lobbyister og medier har, i parløb med blå brokkehoveder, kapret dagsordenen.

Kommentar: Den virkelige skandale i hele coronaforløbet er Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen anbefalede den fejlslagne svenske coronastrategi, mens toneangivende eksperter ude i verden advokerede for en mere offensiv tilgang. Heldigvis valgte regeringen det sidste.

Kommentar: Åbn her – og lad København vente

Kære politikere, I taler så ofte om »Danmark i balance«; lad nu hovedstaden vise samfundssind. Så kan lobbyisternes fancy københavnersteder vente, mens vi genåbner store dele af provinsen, der er coronafri.

Coronakrisen bliver politikkens ultimative genkomst

Så lærte vi det igen: »Den nødvendige politik« findes ikke. Hverken sundhedskrisen eller den økonomiske krisepolitik kan overlades til »eksperter«, de politiske valg må træffes af de folkevalgte.

Brudflader

Lars Olsen er journalist og forfatter med stærk social indignation som litterært brændstof. Han har skrevet flere dagsordensættende debatbøger, bl.a. ”Elitens triumf”.

Lars Olsen er en kyndig politisk iagttager med observationspost på den klassiske venstrefløj og en engageret advokat for de oversete grupper i uddannelseskapløbet.

Han har været stålsat politisk ukorrekt i ghettodebatten baseret på sine oplevelser på Nørrebro i København, som han endte med at flytte fra.

Premium Tophistorier