<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Kommentar: Kære borgerlige, I er havnet i samme misere som venstrefløjen for 20 år siden

Borgerlige politikere, tænketanke og medier bruger alskens iscenesatte tricks imod »Arnes pension«, men det fanger ikke rigtigt. Almindelige danskeres hverdagserfaringer og sunde fornuft givet et andet billede

Nej, jeg er ikke klimaskeptiker: Det grønne slagsmål i den røde blok er såre logisk

Socialdemokratiet og støttepartierne repræsenterer vidt forskellige vælgergrupper. Faren er, at den nødvendige klimaomstilling skriver sig ind i disse års store populistiske fortælling.

Kommentar: Fanatisme kan gøre grøn omstilling til klassekamp

For storbyakademikere og studerende med deres på det tørre er klima blevet identitetspolitik. Prisen for overilede tiltag betales af arbejderklassen i Produktionsdanmark.

Jer fra den uddannede klasse: Hvad er det for et samfund, I er ved at skabe?

Et kor af folk med lange uddannelser er ved at skabe et brutalt samfund for dem, der ikke går den gymnasiale og akademiske vej.

Arnes pension bliver en test af mediernes klassemæssige blindhed

Medierne flyder over med alskens minoriteter, mens de 39 pct. med fysisk arbejde er forsvundet. Slaget om Arnes pension bliver ikke blot en test af politikerne, men også af medierne.

Brudflader

Lars Olsen er journalist og forfatter med stærk social indignation som litterært brændstof. Han har skrevet flere dagsordensættende debatbøger, bl.a. ”Elitens triumf”.

Lars Olsen er en kyndig politisk iagttager med observationspost på den klassiske venstrefløj og en engageret advokat for de oversete grupper i uddannelseskapløbet.

Han har været stålsat politisk ukorrekt i ghettodebatten baseret på sine oplevelser på Nørrebro i København, som han endte med at flytte fra.

Premium Tophistorier