<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Regeringens reformplan skal erobre den politiske midte

De færreste medier og kommentatorer har forstået rækkevidden i Mette Frederiksens nye tiårsplan. Den har appel til folkelige borgerlige og vil præge dansk politik i lang tid.

Kommentar: Danmark er næsten et fy-ord hos SPD, men hos marxisterne er Mette Frederiksen en overraskende darling

Den tyske venstrefløjspolitiker Sahra Wagenknecht gør i en ny bog op med identitetspolitikken. Centrum-venstre spaltes stadig tydeligere i to strømninger.

Kommentar: Udlændingedebat er tilbage for fuld skrue. Og ikke uden grund

Medier, støttepartier og erhvervsspidser kritiserer stramningerne, men ”overser” de massive integrationsproblemer – også i provinsbyerne.

Kommentar: Politisk debat behøver ikke altid at være spidsvinklet konflikt

Brudfladerne mellem storbyer domineret af højtlønnede og højtuddannede og det brede land udenfor er tydelige for stadig flere. Tag med til en dejlig sober politisk debat.

Kommentar: De liberale eliters system af sandheder står for fald

Der er et paradigmeskifte i gang – væk fra det liberale. Mette Frederiksens styrke bunder i dette: Hun repræsenterer det nye paradigme omkring både velfærdsstat, realistisk indvandringspolitik og folkelig nationalfølelse.

Unge skal ikke tage patent på at have opfundet klimakampen. Vi har kæmpet i mange år

Det er helt på månen, når klimaet søges gjort til en generationskamp. Danmark har en lang miljø- og klimatradition, som vi skal forstærke i de kommende år.

Selvfølgelig skyldes en del af indvandrersmitten kultur

Medierne og deres ”eksperter” benægter, at den høje coronasmitte i indvandrermiljøer også bunder i kultur. Igen skabes der en kløft mellem den officielle virkelighed og den virkelige virkelighed.

Brudflader

Lars Olsen er journalist og forfatter med stærk social indignation som litterært brændstof. Han har skrevet flere dagsordensættende debatbøger, bl.a. ”Elitens triumf”.

Lars Olsen er en kyndig politisk iagttager med observationspost på den klassiske venstrefløj og en engageret advokat for de oversete grupper i uddannelseskapløbet.

Han har været stålsat politisk ukorrekt i ghettodebatten baseret på sine oplevelser på Nørrebro i København, som han endte med at flytte fra.

Premium Tophistorier