<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Udkanten fører an i nutidens klassekamp

Social og geografisk deling af Danmark skaber splid blandt både røde og blå. Kaare Dybvad og Inger Støjberg træder fra deres ståsted op imod en privilegeret storbyopinion.

Kommentar: Medierne faldt totalt igennem under coronaens anden bølge

Tv og aviser prioriterede klynkende erhvervsinteresser, mens smitten bredte sig i samfundet. Oplyste borgere er ved at miste tilliden til de toneangivende medier.

Kommentar: Politikerne er tættere på uden for Borgens "Bermudatrekant" af magt

Blandt borgmestrene er der både sygeplejersker, politifolk, landmænd og 3F’ere som den nye førstemand i Fredericia. Det er vigtigt, at der er plads til »almindelige mennesker« og deres erfaringer i politik.

Kommentar: Rend os i mink: Det røde flertal leverer på valgløfterne

Mens medierne flød over med mink, gennemførte det rød-grønne flertal valgløfterne: minimumsnormeringer, ”Arnes pension” og klimaomstilling uden massivt tab af arbejdspladser. Og vælgerne er skæppeglade.

Ville en borgerlig regering ikke også have slået de mink ihjel?

I 2009 var det en V-ledet regering, der brød grundloven og handlede uden lovgrundlag. Mange almindelige danskere ryster på hovedet af den øredøvende minkkampagne.

Brudflader

Lars Olsen er journalist og forfatter med stærk social indignation som litterært brændstof. Han har skrevet flere dagsordensættende debatbøger, bl.a. ”Elitens triumf”.

Lars Olsen er en kyndig politisk iagttager med observationspost på den klassiske venstrefløj og en engageret advokat for de oversete grupper i uddannelseskapløbet.

Han har været stålsat politisk ukorrekt i ghettodebatten baseret på sine oplevelser på Nørrebro i København, som han endte med at flytte fra.

Premium Tophistorier