<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her

Kommentar: Spinguide til et ja – og et nej til folke-afstemningen

Indtil den 1. juni vil argumenter for og imod ophævelsen af det danske forsvarsforbehold bølge i debatten. Nogle argumenter er fornuft, andre båret af følelser.

Beinovs bundlinje: Smil, du er på. Hele tiden

Enhver socialdemokratisk statsminister siden Hans Hedtoft har mindst en gang i løbet af sin embedsperiode haft en Hækkerup med. Så det er et stærkt dynasti.

Jesper Beinov: Hvis ikke der bliver lyttet, kommer straffen på valgdagen

Macrons magre valgsejr ​er en advarsel til den vesteuropæiske eliter om, at populismen gør indhug blandt vælgerne, når den politiske elite bliver for gumpetung i forhold til at lytte til virkelige menneskers virkelige problemer.

Kommentar: Jeg var en af dem, Barbara Bertelsen kalder »små søskende«. Sådan oplevede jeg teknokratiet

Der er indicier for, at centraladministrationen trænger til et serviceeftersyn. Sagt med al respekt for institutionens faglighed.

Ukraine er en kæberasler til friheden

Det er ubærligt ​at tænke på, hvor meget menneskelig lidelse vi kommer til at opleve i denne krig. For alle os, der husker, hvordan Den Kolde Krigs afslutning for 30 år siden tændte håb og optimisme, er der noget at tænke over.

Bye bye, "Borgen"

Når der gik for meget staveplade i det, hæmmede det den kunstneriske værdi af "Borgen". Men ellers er der grund til at glæde sig over udsigten til en sæson mere.

Beinovs Bundlinje

Jesper Beinov er adm. direktør i Dansk Gartneri. Senest kommer han fra DF som pressechef og var 2016-19 Claus Hjort Frederiksens rådgiver i Finansministeriet og Forsvarsministeriet. I et tiår forinden var han redaktør på Berlingske Tidende.

Premium Tophistorier