Dette er en kommentar: Jyllands-Posten har et fast korps af personer, der kommenterer vores samfund. Kommentaren er udtryk for skribentens egen holdning.

Danmarks Statistik undergraver vores adgang til information om indvandringens konsekvenser – 100.000 flere ikkevestlige end hidtil oplyst

Kun særkørsler til titusinder af kroner får flere tal frem.

Der skal lægges mere end 100.000 med hel eller delvis ikkevestlig baggrund til den mere end halve million ikkevestlige, som Danmarks Statistik for skatteyderkroner hidtil har været så nådige at oplyse danskerne om. Det kom frem for to dage siden i Berlingske, fordi den politisk korrekte forsker Hjarn von Zernichow Borberg har fået foretaget en særkørsel hos Danmarks Statistik.

Hjarn von Zernichow Borberg er så glad, så glad, idet han ser det meget højere tal som udtryk for noget godt, idet han udtaler:

»Hvis det skulle være så katastrofalt for os allesammen, at mange har udenlandsk baggrund, så kan man jo undre sig over, at det går så godt i Danmark.«

Lad os glemme det barnlige udbrud fra en mand, der åbenbart ikke har tænkt sig at være voksen sammen med os andre, og gå over til realiteterne. Hvad betyder disse nye tal nemlig? Adskilligt.

For det første vil det naturligvis sige, at den store udskiftning af de etniske danskere går endnu hurtigere end hidtil antaget, når antallet af ikkevestlige i stedet for at udgøre godt 500.000 er på mere end 600.000 personer. Det gælder også, skønt nogle af de ekstra godt 100.000 har delvist etnisk danske rødder.

Det kan bedst illustreres i Ishøj Kommune, hvor (uden at medtage de nye, højere tal) de ikkevestlige udgør 33 pct. af befolkningen, men afsindige 55 pct. af børnefødslerne. I hele Danmark udgør de ikkevestlige (stadig uden at medtage de nye tal) 9 pct. af befolkningen, men står for 16 pct. af børnefødslerne. I en ynkelig artikel fra Berlingske fremhæves Danmarks Statistiks tidligere fremskrivninger, som dels har taget grumme fejl tidligere og dels helt udelader at medtage tredje og følgende generationer. Artiklen undlader også at nævne, at ikkevestlige er meget yngre i gennemsnit end etniske danskere, og at de får børn tidligere, hvilket ses i de ovennævnte 9 vs. 16 pct. og i Ishøj 33 vs. 55 pct.

For det andet betyder det, at udgiften til mennesker med rødder i ikkevestlige lande givetvis er højere end de 35 milliarder, som de kostede ved den seneste opgørelse, som i sig selv helt skandaløst er tilbage fra 2016. Tallet er i stedet mindst 40 milliarder nettokroner årligt. Dette tal vil selvfølgelig – fraset mindre op- og nedture som følge af de økonomiske konjunkturer – stige og stige, hvis antallet stiger. Det er ikke raketvidenskab.

For det tredje og sidste (i denne ombæring) betyder det, at vi for fremtiden ikke kan have tillid til, at Danmarks Statistik af sig selv leverer de oplysninger, som vi har krav på. Danmarks Statistik vil sikkert forsvare sig med, at en del af deres indtægtsgrundlag kommer fra særkørsler, som andre betaler, men det er ingen undskyldning, når det gælder det eksistentielle spørgsmål, som den ikkevestlige indvandring er. Det kan her nævnes, at Danmarks Statistik tidligere har skudt grotesk ved siden af, idet det i 2018 kom frem, at Danmark allerede da havde nået det antal ikkevestlige, som Danmarks Statistik først regnede med i 2050, et fejlskud på 38 år (sic!).

Fra nu af handler det alene om at bibringe danskerne den viden, at kun standsning og massive hjemsendelser af mange hundredetusinder utilpassede ikkevestlige kan sikre et Danmark for de kommende generationer af danskere. Jeg har for to år siden skitseret, hvordan det kan gøres på en ordentlig måde.

Indtil da kan Danmarks Statistik sidde og skamme sig.

P.s.:

Det skal understreges, at Danmarks Statistik ved lov er en uafhængig institution, der selv afgør, hvad de vil undersøge og hvad ikke.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.