Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Farvelfærd

Den uduelige regering med Margrethe Vestager i spidsen og med Helle Thorning-Schmidt som suppleant hævder, at der ikke er ændret et komma i udlændingepolitikken trods lempelser af regler om familiesammenføring og bortfald af regler om starthjælp – hvor dumme tror de, vi er?

Mette Reissmann, integrationsordfører for Socialdemokratiet udtaler, at det er den tidligere regerings skyld, at unge indvandrere nu render rundt og skyder i gaderne.

Liberaliseringen af udlændingeloven i 1983, som blandt andet De Radikale og Socialdemokratiet vedtog, og palæstinenserloven – gennemtrumfet af selvsamme partier – der i 1992 gav over 300 kriminelle palæstinensere ubegrundet ophold, er nok nærmere årsagen til skyderier og anden kriminalitet, som vi bliver udsat for af nogle uintegrerbare indvandrere.

EU udgiver nu et katalog over de danske velfærdsydelser, som med rund hånd vil blive omdelt, og det vil medføre et øget pres på vores velfærd, fordi flere vil søge mod de tårnhøje danske velfærdsydelser – set i forhold til vores nabolande og lande, der ikke kender til begrebet velfærd.

Alt i alt er vi med den nuværende regering og EU så dårligt stillet, at vi om føje år må være at sidestille med et uland.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen