Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Palæstinensisk antisemitisme

På arabisk hjernevaskes palæstinenserne med, at alle byer i selve Israel er palæstinensiske, og at hele det tidligere britiske mandatområde skal være arabisk.

Artiklens øverste billede

I disse dage reagerer danske politikere på den fornyede fokus på palæstinensiske nydanskeres chikane af jøder på Nørrebro. Og vi undrer os såre. Hvad kan være årsagen til denne uskik? Og så her i Danmark.

Jamen, jeg vil da gerne besvare det spørgsmål. Det er meget enkelt. De danske medier har bare gjort et fremragende arbejde med at holde realiteterne skjult for os.

Når der rapporteres fra den israelsk-palæstinensiske konflikt, lægges al fokus på Israels byggeri på Vestbredden og i Østjerusalem. Hvis bare Israel ville holde op med at bygge huse, ville palæstinenserne komme til forhandlingsbordet og indgå et retfærdigt kompromis med israelerne, og så var den potte ude.

Det, som danskerne imidlertid ikke må vide, er, at den såkaldt ”moderate” palæstinensiske Fatah-fløj, under ledelse af Mahmoud Abbas, indadtil på arabisk har et helt andet budskab til sin befolkning end det, vi andre hører på engelsk.

På arabisk hjernevaskes palæstinenserne med, at alle byer i selve Israel er palæstinensiske, og at hele det tidligere britiske mandatområde skal være arabisk.

Der er ingen plads til en jødisk stat inden for den palæstinensiske vision.

Kompromisløs linje mod Israel

Hvorfor har både Arafat og Abbas afvist alle israelske og amerikanske fredsforslag? Fordi planerne hver gang har inkluderet den fortsatte eksistens af den jødiske stat.

For at sikre den kompromisløse linje over for Israel bedriver det palæstinensiske selvstyre en massiv og systematisk historieforfalskning, der benægter ethvert jødisk tilhørsforhold til området. Hertil kommer en tilsvarende kampagne af antisemitisme, som skal galvanisere palæstinenserne imod imødekommenhed over for de nedrige jøder.

Underlegne i samfundet

Et aktuelt eksempel er en artikel publiceret af det palæstinensiske nyhedsbureau Ma’an, der er støttet af EU, Unesco og regeringerne i England, Holland og ja, Danmark. I artiklen, som kun kunne læses på arabisk og ikke på Ma’ans engelsksprogede hjemmeside, stod bl.a. følgende klassisk antisemitiske udsagn:

»[Jøderne] føler sig underlegne i forhold til de samfund, de lever i, på grund af den fjendtlighed og ondskab, som rejser sig i deres hjerter imod andre og for deres rænkesmedning imod de regeringer, som ved med sikkerhed, at jøderne er roden til al konflikt i verden, hvorend de opholder sig.«

»[Jøderne er] uønskede i alle verdenshjørner, og ikke én eneste nation i verden respekterer dem (...) Allah har jaget skræk i deres hjerter og dekreteret ydmygelse og fornedrelse over dem indtil dommedag.«

Ramt af palæstinensisk politik

Artiklen, der blev publiceret 18/11 2012, blev trukket tilbage 30/1 2013, efter at den israelske organisation Palestinian Media Watch (PMW) havde bragt den til internationalt kendskab. Hvis man vil vide mere om den palæstinensiske mediestrategi, kan man følge med på PMW’s hjemmeside www.palwatch.org.

Det er resultatet af denne palæstinensiske politik, der kommer til udtryk på Nørrebro og andre steder i Europa. Vi er med til at finansiere fænomenet, men lukker øjnene for det og gør intet for at stoppe det.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.