Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Nej tak til heldagsskole

Til undervisningsminister Christine Antorini. En heldagsskole duer ikke!

Jeg har ikke lyst til at gå i en heldagsskole, fordi jeg synes, det vil være noget møg.

Mine argumenter imod en skolereform er følgende:

Vi børn vil ikke som i dag selv kunne vælge, hvad vi vil gå til i fritiden, fordi vores fritid bliver begrænset. Jeg går f.eks. til badminton, svømning og FDF, hvor jeg bl.a. møder andre børn end dem, jeg går i skole med.

Jeg har nogle venner i min fritidsklub, som jeg ikke kan være sammen med i skolen.

Ved en heldagsskole vil jeg miste den frihed, jeg har til at vælge mellem at være alene hjemme, være sammen med vennerne eller tage i fritidsklub.

Når jeg kommer lidt ud på eftermiddagen ved 13-14 tiden, bliver jeg rimeligt træt af at være i skole og har brug for at slappe af derhjemme, i fritidsklubben eller hos en ven.

Det, at jeg selv kan planlægge min fritid om eftermiddagen, er med til at gøre mig mere selvstændig og er også en del af det at blive ældre. Idrætslærerne og musiklærerne kan ikke være gode til det hele. F.eks. er min badmintontræner bedre til badminton end min idrætslærer. Det bliver idrætsklubbernes og musikskolernes undergang.

Hvis lærerne skal undervise mere, vil det gå ud over deres forberedelsestid og dermed vil undervisningen bliver dårligere.

Jeg ved, at der er et problem med, at der er for mange børn, som ikke lærer nok dansk og matematik, men jeg mener, at det vil være bedre, hvis man bruger nogle penge på flere deletimer i dansk og matematik i stedet for en heldagsskole.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Erdogan kan få en overraskelse fra kurderne i morgen

Harun Demirtas
Erdogan har god grund til at frygte kurdernes stemmer. De risikerer at gøre hans politiske liv meget, meget besværligt.

Blog: Vil Jarlov omfavne cannabisproducenterne?

Majbritt Maria Nielsen
Den nye erhvervsminister har kaldt godkendelse af medicinsk cannabis for populisme, men nu er produktionen i gang, så man kan passende spørge ministeren, om han glæder sig til samarbejdet.

Blog: Drømmemåling til Sverigedemokraterne på 28,5 pct.

Morten Uhrskov Jensen
Det svenske rigsdagsvalg den 9. september kan vende svensk politik op og ned for altid.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her