Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Her hagler mortererne ned over civile

Inden for 14 dage har to morterer ramt en tyrkisk landsby på grænsen til Syrien og dræbt fem tyrkisk-arabiske borgere, hvilket naturligvis er fuldstændig uacceptabelt, og Tyrkiet har da også svaret igen med artilleribeskydning af de syriske regeringsstillinger og truet med direkte invasion i den formodning, at mortererne stammede herfra.

Vesten og den danske regering bakkede naturligvis straks op omkring vor Nato-allierede Tyrkiet og fordømte angrebene, ligesom vi støttede de tyrkiske gengældelsesangreb og trusler om invasion. De er farlige, disse morterer, hvilket to af slagsen med fem dræbte beviser.

Larmende tavshed

Et andet sted i Mellemøsten er der alene i de selv samme 14 dage, da Tyrkiet blev ramt af to morterer, blevet affyret flere end 50 morterer og missiler mod civile mål i Israel. Det er så mindst 25 gange antallet, som ramte Tyrkiet, og med larmende tavshed fra den danske regerings side med vor SF-udenrigsminister, Villy Søvndal, i spidsen.

Det bør i ”groteskhedens navn” straks tilføjes, at siden Israel trak sig ud af Gaza og efter aftale overlod området til PA (Palæstinensiske hjemmestyre) i 2006, er der i alt affyret langt over 20.000 morterer og missiler mod civile mål i Israel.

Altså sådan cirka konstant 130 i løbet af 14 dage eller 9 om dagen i 365 dage i seks år i træk. Værsgo!

Hvordan skal man fortolke de nuværende regeringspartiers lige så larmende tavshed om disse angreb på civile? Jeg mener, at det måske er udtryk for, at den danske S-SF-R-regering sympatiserer med Hamas-fascisternes beskydning af den jødiske stat Israels civile borgere.

Eller man kan lidt ironisk spørge, om tavsheden i virkeligheden er udtryk for en skjult S-SF-R-regeringsplan for endelig fred i Mellemøsten?

En ægte ”Endlösung”.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.