Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Kort Sagt

Hvorfor ikke fortsætte håndværkerfradraget? Skatteordførerne fra S og SF har forfattet (JP 7/6) et gribende forsvar for deres påtænkte lovpakke mod sort arbejde. Her forsøger de at skabe klangbund for endnu en beskæring af borgernes frihed i en højere sags tjenes

te. Lige et spørgsmål fra folkedybet: Hvorfor er det nu lige, at man ikke bare beholder ”håndværkerfradragsloven”? Denne lov har alle de fordele, man gerne vil opnå. Den er enkel og billig at administrere, og man sparer et kontrolkorps, som i den grad er uspiseligt.

Grethe Ulstrup, Ågade 12, Stoholm

 

Tag hensyn til de ældre

 

Nu skal alle til at have en digital brevkasse på e-Boks. Det er i høj grad diskriminerende for alle de ældre, der ikke har en computer eller kan finde ud af at bruge en computer. Det skyldes igen, at en del af regeringens ministre er yngre personer, som sagtens kan finde ud af at bruge computere. Tænk jer dog lidt om, og giv de stakkels ældre mulighed for stadig at få breve i postkassen fra kommunerne. Hvad skal vi ellers med postvæsenet?

A. G. Jensen, Brobjerg Parkvej, Egå

 

Solenergi eller nødlidende selskaber

 

Det må da være begavet markedsføring for solfangerne at fortælle, hvor mange milliarder staten sætter til på dem. Og det er da bedre, at staten sætter penge til på vedvarende energi end på skattefiduser og spekulation i nødlidende virksomheder. Staten kan til enhver tid ændre reglerne for privates fortjeneste. Se nu også bare privatpensionisterne. Onkel Sigurd sagde altid, at de (og han) var idioter. Og det er demonstreret igen.

Carsten Seege, rAspevej 5, Østermarie

 

Demokrati afvises

 

I Indblik (JP 3/6) om de to terrormistænkte brødre fremgår det, at den ene, NMW, skrev på Facebook »at afvise demokratiet og menneskeskabte love gør mig ikke til en radikal eller en ekstrem muslim«. Nå! Men det gør dig heller ikke til dansker. I Danmark er love menneskeskabte. Asyllov, bistandslov osv. Hvorfor blev du ikke i Somalia? Jeg synes ikke, du hører hjemme her.

Lea Dorow, Møllegade 1, Sønderborg

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.