Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Regeringen nedbryder vores fælles værdier

Lars Weiss (S) undgår i disse spalter den 4. juni helt at forholde sig til den kritik, som KD rejser af regeringen for at trampe på den kristne kulturarv i Danmark.

S må være ramt af tunnelsyn, efter at man har overtaget regeringsmagten.

Det nærmeste man kan komme et sagligt forsvar af det gamle arbejderparti, er et udsagn om, at Socialdemokraterne sammen med LO er gået forrest i beskyttelsen af frihedsrettighederne, herunder ytrings- og religionsfriheden.

Når man tænker på, at Lars Weiss' partifæller har hovedansvaret for som den første regering i Danmark nogensinde at lovgive direkte ind i kirkens indre anliggender ved at presse et nyt vielsesritual igennem, så viser det regeringens manglende forståelse for at respektere netop religionsfriheden i Danmark.

Lars Weiss forholder sig slet ikke til, at regeringen er kommet med forslag om kønsneutrale ægteskaber, afskaffelse af helligdage, fjernelse af obligatorisk kristendomsundervisning på læreruddannelserne og senest en skat på ægteskab ved at diskriminere familier, hvor forældrene er gift i forhold til samboende.

Er man gift, bliver børnechecken beskåret, mens samboende slipper. Det er et helt grotesk eksempel på, at denne regering er i gang med en gradvis nedbrydning af vigtige institutioner som ægteskab, familie og kirke.

 

Alt er ikke lige godt

 

Derfor fastholder jeg min pointe om, at konsekvensen af regeringens kulturradikale politik, som bygger på, at alt er lige godt, vil forandre det danske samfund til et mere kynisk, materialistisk og egoistisk samfund.

Positive kristne værdier som medmenneskelighed, næstekærlighed, retfærdighed, solidaritet og opmuntringen til, at vi i Danmark tager ansvar for os selv, hinanden og naturen gør, at vi kan være stolte over vores land.

Den manglende forståelse for vigtigheden af den fælles kulturarv hos regeringen gør sig ikke bare gældende i forhold til kristendommens rolle i det danske samfund.

 Man ser også en nedbrydning af velfærdssamfundet med forslag om besparelser på overførselsindkomster på over 5 mia. kr. En voldsom krænkelse af værdier som solidaritet og retfærdighed og princippet om, at de bredeste skuldre bærer de største byrder i vores fællesskab. Kom ind i kampen, Lars Weiss, og forhold dig til din regerings nedbrydning af fundamentale værdier i det danske samfund i stedet for at snakke udenom.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.