Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Fortsat forfølgelse af de to politifolk, der måtte skyde

”Kære” Ellen Stampe, så hold dog inde. Kan vi da ikke snart få ro på denne Tilst-sag, som bl.a. ved din vedholdende forfølgelse har kostet samfundet masser af millioner af kroner.

Hvem tænker på de to stakkels politifolk og deres familier? Det er jo ren ondskab at blive ved med at holde sagen kørende i næsten 10 år.Vi har verdens bedste politikorps, og de allerfleste danskere er indforstået med, at når seks morderiske biltyve suser rundt om ørerne på to betjente, så kan de nok blive lidt stressede og miste overblikket. Og jeg garanterer for, at de to betjente, som måtte skyde sig fri, ikke synes, at det har været sjovt.Det korte af det lange er jo, at den ulykkelige far til biltyven skulle have anvendt lidt mere energi på sin søns opdragelse, men det formåede faderen ikke, og nu laster han så alle os andre for de ulykker, hans søn gik og lavede.Langt de fleste danskere har lært, at hvis man vil undgå ballade med politiet, så skal man i hvert fald ikke jagte betjentene i stjålne biler.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen