Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Nu må han snart sone

En stor tak til Jyllands-Posten for at følge denne sag til dørs. Mange giver udtryk for, at det er en personhetz fra JP's side.

Men det er ingenlunde tilfældet. Der tales her om troværdighed fra en offentlig person, som Danmarks statsminister har udpeget til at varetage det danske erhvervslivs interesser. Både her i landet og i udlandet. Det danske erhvervsliv, som skal være løftestang for vor økonomi og bære Danmark fremad i de kommende år.Det kræver en ærlig og troværdig person.Med ærlighed kommer man længst. Dette udtryk kender alle.Det er jo ingen hemmelighed, at kommunisterne i mange år har modtaget støtte fra Moskva. Det er der intet forkert i.USA har støttet og støtter vel fortsat deres ”venner” i udlandet.Danmark har formodentlig heller helt styr på, i hvilke lommer vor såkaldte ulands- og bistandshjælp havner.Partistøtte under forskellige former er ligeledes tildelt stort set alle danske partier i årenes løb. Men det totalt forkerte i denne sag er, at selve formanden for partiet nægter at kende til støtten i den omdiskuterede periode. Enten er han dum, naiv eller fuld af løgn.Det hverken kan eller må en dansk minister være.Så der er kun én vej - ud.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen