Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Selektiv hukommelse

Nikolaj Sjatskikhs hukommelse er knivskarp, indtil det kommer til genkendelse af Ole Sohn, og det til trods for at deres bekendtskab med møder og formentlig overdragelse af kontanter strækker sig over fire år.

Det virker, som om der bevidst trækkes et slør over kendsgerningerne.Meget forståeligt. NS er angiveligt fortsat antivestlig, mod Nato og USA, og kan ikke være interesseret i at afsløre en indflydelsesrig person i Danmark, som Moskva har en klemme på. En afsløring ville formentlig fjerne OS fra hans post, og Moskva ville dermed miste en nyttig kontakt.Af samme grund skal man nok heller ikke forvente, at de russiske arkiver med kvitteringerne for dollaroverførslerne godvilligt bliver åbnet.Men lad ikke dette være en hindring for et krav om en tilbundsgående undersøgelse - fortsæt endelig.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen