Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Kort sagt

Madkultur i tv Noget af det bedste i tv - det gælder begge kanaler - er madudsendelserne. Nogle seere mener, at der er for mange.

Men man kunne bruge det samme argument mod sportstv. Når man har lang erfaring med madlavning og interesse for ernæring, kan man lære nyt, blive bekræftet i mere og somme tider - oh salighed - vide bedre. Jamie Oliver har erhvervet sig heltestatus ved at kæmpe for en madrevolution i USA. Det må ingenlunde undervurderes. En kultur kan meget vel drukne sig selv i frituregryderne.

Hanne Raunow, Padborgvej 148, Silkeborg

Gøg og Gokke hos DSB

Det undrer mig, at DSB ikke allerede er begyndt at vise Gøg og Gokke-film på S-togenes infoskærme, når nu de er så store yndere af rendyrket farce: IC4, DSBFirst, Rejsekortet.

Lars Ersgaard, Charlotteager 180, 1., Hedehusene

Løftebrud

Giv mig efterlønnen tilbage, ligesom i de gamle dage, da en fri mand var fri, og da Pia Kjærsgaard mente, hvad hun sagde.

Gitte Velling, Illerupvej 65, 2., Aarhus N

Forstokkethed

Politikerne bør betænke, at løftebrud betinger uændrede forudsætninger - altså her uden indtrådte ødelæggende økonomiske kriser, hvor passivitet eller ordholdenhed bør benævnes uansvarlig forstokkethed.

Børge Petersen, Bjerregaardsvej 19, Odense

Rigtigt, rigtigt ulideligt

En ulidelig foreteelse har ramt det danske sprog. Mest i mundtlige formuleringer, men også efterhånden på skrift. Det optræder som ren rygmarvsreaktion, at tillægsord udvides med ordet rigtig(t), ofte dubleret. Der er således ikke mange mennesker, der synes et eller andet, men det nydanske udtryk rigtig mange for ikke at sige rigtig, rigtig mange. I gamle dage var noget (måske) svært, i dag er det rigtigt svært, hhv. rigtigt, rigtigt svært. Er det umuligt at appellere til, at mediefolk med en vis påvirkningsmulighed kan genindføre en normal og uvulgær sprogbrug, således at der kun i de særlige (og meget få) tilfælde, hvor det er berettiget at understrege hyppigheden eller mængden i den aktuelle situation, gøres brug af ordet rigtig(t)?

Flemming Christiansen, Pianovej 3, Liseleje

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.